Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΜΑΤΙ. Το BBC μίλησε για 300 νεκρους !! Βρίσκονται πτώματα μέχρι τον Σχοινιά και την Εύβοια...!!!!!

Θα βρίσκονται κάθε μέρα πτώματα σε παραλίες και θα λένε ότι είναι κολυμβητές που πέθαναν από φυσικά αίτια. ΟΜΕΡΤΑ είναι αυτή ...Οι Συριζαίοι κατσιαπλιάδες είναι ικανοί ακόμη και εάν συμβεί κάτι στον Τσίπρα και πεθάνει να το κρατάνε μυστικό καμμιά δεκαριά μέρες, μπορεί και μήνα.... Στο μεταξύ θα έχουν ετοιμάσει σωσίες οι οποίοι θα υποδύονται τον Τσίπρα να δίνει συνέντευξη στην ΕΡΤ και στο πολυφωνικό ΕΘΝΟΣ.

Ποιος θα μας αποκαλύψει τον αριθμό σ΄αυτό εδώ το χυδαίο και βαθιά διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό που κυβερνούν σατυροβαρκάρηδες και ταγάρια οι οποίοι το μόνο που γνωρίζουν είναι να ληστεύουν τους πολίτες με τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές. Και πως είναι δυνατόν αυτός ο οξυδερκής λαός να ανέχεται αυτή την κοροιδία; Να μην γνωρίζει δηλαδή πόσοι αγνοούνται; Δυστυχώς το φορτίο της ενημέρωσης στη προκειμένη περίπτωση πρέπει να το αναλάβουν κι αυτό τα social media. Μπόνιος...Μια 20χρονη, με τον πατέρα της στο τιμόνι ενός καϊκιού, μάζευε καμενους ανθρώπους από τις 19:30 το βράδυ και ο ΑΡΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΊΤΗΣ ως "πρωθυπουργός" στις 23:40 ρωτουσε μπροστα στις κάμερες τους υπουργούς του αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι ...Oι συγγενείς όσων αγνοούνται θα πρέπει να κάνουν μια σελίδα και να δώσουν στοιχεία των ανθρώπων τους καθότι με τους κατσιαπλιάδες που μπλέξαμε πιο εύκολα θα βρεθούν στοιχεία για τους Αγνοούμενους της Κύπρου παρά για τους Αγνοούμενους στο Μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive