Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου από πλοίο- Ποια τα δύο ύποπτα πρόσωπα

Αποτέλεσμα εικόνας για Τάκη Κολλιαδέλη
Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο πλοίο της επιστροφής του από τη Χίο όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Φαίνεται ότι, πλέον, το σενάριο της αρπαγής του μπαίνει στο τραπέζι...
ενώ, όπως τονίζεται, ο 23χρονος είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβάται, ότι ίσως να του την έχουν «στημένη» στον Πειραιά. Οι αρχές αναζητούν την απάντηση και φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε δυο βασικούς υπόπτους. «Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.
Οι Αρχές δεν σταματούν να παίρνουν καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και φαντάρους από το στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, φαίνεται να έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ως ύποπτο για την εξαφάνιση του νεαρού. Το άτομο αυτό φαίνεται πως του προκάλεσε φόβο και τον οδήγησε στην εξαφάνιση.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φίλος του Τάκη, φέρεται να έχει εξαφανιστεί λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του 23χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive