Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

❱❱ Καμπάνα 120.000 € σε κάτοικο της Νιγρίτας Σερρών που πέταξε στα σκουπίδια τέσσερα κουταβάκια!

Το διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, που προβλέπει ο νόμος, για κάθε ζώο που θανατώνεται ή κακοποιείται βεβαίωσε το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας στον άνδρα που το Σάββατο 30 Ιουνίου φέρεται ότι πέταξε τέσσερα κουτάβια σε κάδο απορριμμάτων στη Νιγρίτα Σερρών....
  Την είδηση για τη βαριά καμπανιά, της τάξεως των 120.000 ευρώ, που επιβλήθηκε στον δράστη αποκάλυψε σε ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Ομιλος Σερρών. 
Συγκεκριμένα, ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Ιουνίου όταν ο άνδρας φέρεται ότι πέταξε τα τέσσερα από τα πέντε νεογέννητα κουτάβια, που μόλις είχε γεννήσει η βαριά άρρωστη και υποσιτισμένη σκυλίτσα του, σε κάδο σκουπιδιών στη Νιγρίτα Σερρών, όπου και διαμένει.
Καταγγελία
Ο δράστης είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει τότε, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες με τις κατηγορίες της κακοποίησης και της εγκατάλειψης ζώων.
Η πρώτη δικάσιμος που είχε οριστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών για τις 12 Ιουλίου 2018 αναβλήθηκε. Ετσι η νέα δικάσιμος έχει οριστεί για τις 28 Φεβρουαρίου του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive