Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Συγκλονιστικές εικόνες στο Παρίσι: Υποδοχή ηρώων στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εκατομμύρια φίλαθλοι βρέθηκαν στα Ηλύσια Πεδία και στον πύργο του Άιφελ προκειμένου να υποδεχτούν την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα με τις εκδηλώσεις τους. Μεγαλειώδη υποδοχή επιφύλαξαν οι Γάλλοι στην Εθνική ομάδα της χώρας τους, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου χθες...
(15/7) στη Μόσχα, νικώντας στον τελικό του Μουντιάλ την Κροατία με 4-2.  Εκατομμύρια φίλαθλοι βρέθηκαν στα Ηλύσια Πεδία και στον πύργο του Άιφελ προκειμένου να υποδεχτούν την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα με τις εκδηλώσεις τους. Η αρχή έγινε από το αεροδρόμιο «Σαρλ Ντεγκόλ», όπου οι πυροσβέστες σχημάτισαν αψίδα νερού πάνω από το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή.
Στη συνέχεια η αποστολή επιβιβάστηκε σε ανοιχτό λεωφορείο προκειμένου ο κόσμος να έχει οπτική επαφή, ενώ η αεροπορία «έβαψε» τον ουρανό πάνω από την Αψίδα του Θριάμβου με τα γαλλικά χρώματα. 
Η πορεία των «μπλε» ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είχε επιστρέψει το πρωί από τη ρωσική πρωτεύουσα.


1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive