Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Πρώτα να θυμώσεις μετά να ενωθείς..

Μη μου έρθεις ευγενικός και με επιχειρήματα… Έχω δική μου ευγένεια και δικά μου επιχειρήματα.. Μη μου έρθεις νόμιμος νομοταγής  Πολίτης  του πρέπει…. δεν σε χρειάζομαι Δεν έχεις καταλάβει τι συμβαίνει!   
Θέλω να βγάζει το στόμα σου  αφρό…
  και να βγαίνουν άναρθρες λέξεις από κατάρες..
Δεν θέλω να έχεις λογική,  δεν θέλω να έχεις στρατηγική… θέλω να  είσαι εξοργισμένος… μανιασμένος!
Δεν θέλω να ρθεις να μιλήσουμε. δεν θέλω να συμφωνήσουμε σε τίποτα. Θέλω μόνο να έχουμε οργή..
Θέλω μόνο να  έχουμε λυσσα για το άδικο,  οργή για την προδοσία….
Δεν μου χρειάζεσαι για να μου δείξεις το στόχο,  ο θυμός μου γνωρίζει το στόχο…
Δεν θελω πρώτα να με αγκαλιάσεις και μετά να θυμώσεις,  πρώτα να συμφωνήσεις και μετά να θυμώσεις…. δεν γίνεται ποτέ έτσι… Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει έτσι!
Θελω να είσαι ένα λυσσασμένο σκυλί  που θα με κοιτάς και μαζί θα συμφωνήσουμε το εδώ και τώρα μόνο με τα μάτια..
Δεν θέλω να μιλήσουμε,  δεν θέλω να γράψουμε βιβλίο,  δεν θέλω κανόνες…. θέλω να ακολουθήσω την οργή σου…. γιατί αυτή θα κάνει να φουντώσει και η δικιά μου!
Μόνο έτσι μπορεί να γίνει,  μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει Ένωση…. μόνο όταν ο θυμός και το άδικο ξεχειλίζουν  απο παντου μπορείς να ενωθεις….  θέλω να ενωθεί η οργή μας…. Όχι τα πρόσωπα μας… Όχι τα λόγια μας… Όχι οι ιδέες μας…. μόνο η οργή μας!
Όλα τα άλλα είναι τα λόγια του διαχωρισμου….  έντεχνα  εμφυτεύματα συμπεριφοράς  σκλάβων…!
Δεν θέλω να ρθεις να με βρεις σαν κύριος  με δομημένα τα όρια του πολιτισμού  της χεστρας…. θέλω απλά και μόνο την Ελεύθερη οργή σου!
Δεν σε θέλω κάν  άνθρωπο,  σε θέλω μανιασμένο ζώο  που βρίσκεται λίγο πριν τη σφαγή του Και πρέπει πάση θυσία Να νικήσει!
Πρώτα να αφρίσεις απο την οργή  και Η ένωση θα έρθει…
Αλλιώς διαδικαστικά η Ένωση είναι ανύπαρκτη…
Δεν θέλω να συμφωνούμε…  δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ απόλυτα αν είμαστε εν ηρεμία…. Έχουν φροντίσει να συμβαίνει αυτό….  θέλω να συμφωνήσει μόνο η οργή μας για λίγες ώρες… και μετά θα έρθει  Η ένωση!
Σκέψου το,  Σκέψου Γιατί τόσο καιρό είμαστε ανίκανοι να ενωθούμε,  σκέψου τι κακό έχουν κάνει στις σκέψεις μας,, στις ιδέες μας στα πιστεύω μας,  στα λόγια που χρησιμοποιούμε….
Είναι τσακωμένες πια οι λέξεις και οι έννοιες  και μόνο με οργή θα γλιτώσουμε!
Στο σημείο που μας έφεραν  η μόνη σίγουρη πηγή που μπορεί να σε οδηγήσει στο δίκαιο και στην αλήθεια  είναι η ειλικρινής από καρδιάς άπλετη οργή!
Εκεί που το σώμα ομάδα έχει συγκεκριμένο στόχο χωρίς καν αυτός ο στόχος να έχει προσυμφωνηθεί η λεχθει….εκεί μόνο θα είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν σε κορόιδεψε…. Κανείς δεν σε καθοδήγησε… Κανείς δεν σε χειραγώγησε…
Δεν θέλω να μιλάς,  θέλω το στόμα σου να βγάζει άναρθρες κραυγές από κατάρες…!
Stranger..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive