Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΤΩΡΑ. «Μπλόκο» στους Μακεδόνες που ήθελαν να προσεγγίσουν τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη- Φρούριο το ξενοδοχείο όπου θα μιλήσει. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Μπλόκο» στους Μακεδόνες που ήθελαν να προσεγγίσουν τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη- Φρούριο το ξενοδοχείο όπου θα μιλήσει (vid)
"Μπλόκο" έχουν σχηματίσει οι αστυνομικές αρχές στα φανάρια του ΙΚΕΑ προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών να φτάσουν στο ξενοδοχείο Hyatt Regency όπου βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας...
στο πλαίσιο της Τετραμερούς Συνόδου. Σύμφωνα με το voria.gr, οι περίπου 300 διαδηλωτέςέχουν φτάσει στο σημείο και ζητούν να περάσουν. Φωνάζουν συνθήματα όπως: «Την υπογραφή τη βάζει ο λαός και όχι ο προδότης ο πρωθυπουργός» και «Η Μακεδονία είναι ελληνική, Τσίπρα προδότη κομιτατζή».
Μερικά άτομα αποσπάστηκαν από την πορεία και αναζητούν άλλη δίοδο για να περάσουν τον φραγμό και να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους από τον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive