Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ. 15 ΧΡΟΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ

33079106_635180000159351_6443693387844419584_n
Μια περίεργη υπόθεση με αυτοκτονία 15χρονου μαθητή στην περιοχή των νοτιών προαστιών που βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα απαγχονισμένος και θυμίζει σε πολλά σημεία την υπόθεση bulling του φοιτητή Γιακουμάκη ερευνούν οι αστυνομικές αρχές....
Ο μαθητής που τελείωσε την Α’ Λυκείου και ειναι ο μικρότερος γιος ιδιοκτήτη εστιατορίου των νοτίων προαστίων βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του μετά από πάρτι στο οποίο είχε πάει και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που υπήρχε δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού.  
Τι λέει στο σημείωμα που άφησε 
Ο μαθητής στις λίγες γραμμές που έγραψε εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία αυτή πράξη.  Ειδικότερα όπως αναφέρει αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεχε το bulling που δεχόταν απο συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι συγκεκριμένα άτομα, «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)», αρχίζει το λακωνικό του γράμμα και στη συνέχεια αφού αναφέρει τα ονοματα συγκεκριμένων ατόμων γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους». Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός ήταν αριστούχος μαθητής και προέρχεται από μια άριστη οικογένεια. Μάλιστα ο πατέρας του πέρα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του είναι εθελοντής δασοπυροσβέστης.

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive