Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" και για πρώτη φορά η Βουλή θα ντυθεί στα χρώματα του Gay Pride (ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ) από το Σάββατο

Στα χρώματα του Pride θα φωταγωγηθεί το κτίριο του Κοινοβουλίου το Σάββατο, 9 Ιουνίου.  Είναι η πρώτη φορά που η Βουλή θα συμμετάσχει με αυτό τον τρόπο στο πλαίσιο του Athens Pride. Την απόφαση για τη φωταγώγηση του κτιρίου στα χρώματα του ουράνιου τόξου έλαβε, ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης....
Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση του Athens Pride θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Συντάγματος – θα ξεκινήσει στις 19:00.  Το Pride έχει φέτος το σύνθημα «Παρούσα» και κεντρικό θέμα τη θηλυκότητα. Το Athens Pride διοργανώνεται για 14η διαδοχική χρονιά στην Αθήνα και είναι η δεύτερη φορά που η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος. Το σύνθημα «Παρούσα» αφορά τη θηλυκότητα όχι ως συνέπεια της βιολογίας, αλλά όπως βιώνεται κάθε μέρα σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας.
Βέβαια, την απόφαση της Βουλής δεν πήραν με… καλό μάτι οι βουλευτές- πέραν της Χρυσής Αυγής- των ΑΝΕΛ και ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ… Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι «στα κάγκελα», θεωρώντας αδιανόητη την απόφαση.

Πηγή: lifo

2 σχόλια:

  1. Πιστευα οτιτο συνθημα "να καει το μπουρδελο η βουλη" ηταν σχημα λογου.Απ οτι βλεπω ομως εβαλαν και το λαμπακι εξω απο την πορτα.Τιμοκαταλογο θα βαλουν αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωταγώγηση θα γίνει και εντός του κτιρίου? Μήπως θα έπρεπε να φροντίσουν και για ασσορτί καλύματα στα έδρανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive