Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Τζανακόπουλος για Gay Pride: «Νιώθουμε Χαρά και Τιμή που Συμμετείχαμε». Άντε βρε, ΚΑΙ στα παιδιά σου τέτοια τιμή, χαρά, συγκίνηση ΚΑΙ περηφάνεια. ΒΙΝΤΕΟ

Στην εξέδρα του Athens Pride, στην πλατεία Συντάγματος ανέβηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε «μεγάλη χαρά, μεγάλη τιμή και τεράστια συγκίνηση που για πρώτη φορά έχω τη δυνατότητα να πω ότι η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει ‘παρούσα’ στο Pride»....
Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η γιορτή αυτή, «που καταφάσκει τη ζωή την ισότητα την ελευθερία την αγάπη τον έρωτα», είναι ταυτόχρονα «και μία κραυγή αγωνίας και κραυγή διεκδίκησης, όλων εκείνων οι οποίοι και οι οποίες έχουν βιώσει τις διακρίσεις στο σχολείο στη γειτονιά στο στρατό στην καθημερινή τους επαφή με το κράτος, για όλους και όλες εκείνους κι εκείνες που καθημερινά αγωνίζονται για έναν κόσμο ελευθερίας και ισότητας».

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, στην Ελλάδα, τα τελευταια χρόνια έχουν γίνει πάρα πολύ σημαντικά βήματα «για να δικαιωθεί αυτό το παναθρώπινο αίτημα για ελευθερία και ισότητα» και ανέφερε ως παραδείγματα το σύμφωνο συμβίωσης, το δικαίωμα αναδοχής από lgbtqi ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, την κατάργηση όλων εκείνων των «απολιθωμένων», όπως είπε νόμων, που υπήρχαν στον ποινικό κώδικα και «πάνω από όλα το νομοσχέδιο που είναι πια νόμος του κράτους, που επιτρέπει στον καθένα και την καθεμιά να αυτοπροσδιορίζεται όπως εκείνος ή εκείνη νιώθει», υπογράμμισε αναφερόμενος στον νόμο για την ταυτότητα φύλου.
Κλείνοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι έχουν γίνει μεν βήματα, αλλά μένουν πολλά ακόμα να γίνουν, ενώ έκλεισε τον χαιρετισμό του καταχειροκροτούμενος, έχοντας αναφέρει πως «εχει έρθει η ώρα νομίζω πια και η ελληνική κοινωνία πρέπει να το κατανοήσει ότι οφείλουμε να ανοίξουμε τη συζήτηση για το δικαίωμα στον πολιτικό γάμο των lgbtqi ζευγαριών».
πηγή: tilestwra.com

2 σχόλια:

  1. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΟΡΩΝ.
    ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Το πνεύμα του Λενινισμού (ζει ανάμεσά μας)
    http://redskywarning.blogspot.com/2015/11/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ

      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΥΒΑΛΑ
      ΕΛΙΩΣΕ ΠΙΑ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

      ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ
      ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΙΩΝΕΣ
      ΔΙΟΤΙ ΣΦΥΡΙΖΑΜΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ

      ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
      ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΡΙΟ
      ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ

      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive