Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ένταση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές στις Πρέσπες. Χημικά και πέτρες λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τελετής. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές στις ΠρέσπεςΛίγο πριν να ξεκινήσει η εκδήλωση γιατην υπογραφή της συμφωνίας Αθήνας-Σκοπίων στις Πρέσπες, ένταση σημειώθηκε ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο.... Μια ομάδα πολιτών, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.
PRESPES2
Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στη Βίλγα Πισοδερίου για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, με σκοπό να μεταβούν στις Πρέσπες την ώρα που θα υπογράφεται η συμφωνία με την ΠΓΔΜ. 
Σύμφωνα με το thestival.gr, δεκάδες λεωφορεία έφτασαν στο σημείο και διαδηλωτές, με ελληνικές σημαίες στα χέρια.
10
11
12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive