Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Φρικιαστικές εικόνες: Ασφαλτόστρωσαν σκύλο που κοιμόταν στην άκρη του δρόμου. ΒΙΝΤΕΟ




Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video που δείχνει έναν σκύλο που "τσιμέντωσαν" σε πόλη της Ινδίας. Το βράδυ της Τρίτης το συνεργείο οδοποιίας στην πόλη Άγκρα...
(πολιτεία Ουτάρ Πραντές) στο βόρειο τμήμα της χώρας έριξε άσφαλτο στον δρόμο. Ο οδοστρωτήρας πέρασε πάνω από την επιλεγμένη διαδρομή ωστόσο ήταν βράδυ και ο οδηγός δεν είδε τον σκύλο που κοιμόταν στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα να τον λιώσει και στη συνέχεια να τον καλύψει με άσφαλτο.
Οι εργάτες όχι μόνο δεν απομάκρυναν το κουφάρι του ζώου αλλά του έριξαν και άσφαλτο. Ωστόσο, το κεφάλι του έμεινε ακάλυπτο, με αποτέλεσμα οι περαστικοί να δουν το νεκρό ζώο και να διαμαρτυρηθούν στην κατασκευαστική εταιρεία. Ισχυρές αντιδράσεις υπήρξαν και από τις φιλοζωικές, που ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Λίγο αργότερα, εκσκαφέας φρόντισε να απεγκλωβίσει το νεκρό ζωό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive