Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΠΑΓΩΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ! – ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ

barbarousis5-768x512

Βόμβες από τα χείλη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπραρμπαρούση κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τη ΝΔ. Ο κ. Μπαρμπαρούσης... επι της ουσίας κάλεσε σε πραξικόπημα! «Ο στρατός», είπε, «να συλλάβει τον υπουργό Αμυνας. Να συλληφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες!»  Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Σήμερα», είπε, «έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα», είπε.

1 σχόλιο:

  1. ...και πολυ καλα εκανε, αλλα που τετοια τυχη...ουστ κωλο"δημοκρατες"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive