Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Από την Ρωσία η βόμβα: τα Σκόπια δεν θα κάνουν δημοψήφισμα για την ονομασία – βιάζεται σφόδρα το ΝΑΤΟ. Έρχεται μπόρα ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.

Φώτο: η καρδιά της Ελλάδος βρίσκεται μέσα στην καρδιά αυτού του κληρικού στο Πισοδέρι Φλώρινας και  δεν την σκιάζουν  οι κροτίδες και η βία. Το ΝΑΤΟ βιάζεται όχι φυσικά για καλό σκοπό. Κάτι θα ανάψει  σύντομα μετά τις τουρκικές εκλογές στην περιοχή από τα Δυτικά Βαλκάνια μέχρι το Αιγαίο– τα ΣΤΕΝΑ και την Λεκάνη της Αν. Μεσογείου....
Θέλουν εδώ και τώρα να χωρίσουν τα « οικόπεδα»  στα Δυτικά Βαλκάνια  για να ασχοληθούν σοβαρά με τον αστάθμητο παράγοντα που λέγεται Ερντογάν. 
Και φυσικά την νύφη πρέπει να την πληρώσει η Ιστορία της Ελλάδος που την ξεπουλούν όσο – όσο, όπως πούλησαν τόσα χρόνια μέσω των μνημονίων τους Έλληνες. 
Τα Σκόπια είναι κομμάτι του ενεργειακού μονοπατιού των αγωγών προς την Κεντρική Ευρώπη και απαγορεύεται ρητά να το χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι και Τούρκοι με τον γνωστό Turkish stream. 
Για αυτό και οι Ρώσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα περί της νέας ονομασίας των Σκοπίων λες και ήταν δικό τους θέμα . 
Οπότε η οποιαδήποτε ενημέρωση από αυτούς κρίνεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα. 
« Sputnik: Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να ‘καταπιεί’ τα Σκόπια χωρίς δημοψήφισμα για το όνομα» Ιούνιος 19, 2018. 21:18 
«Στη σύνοδο κορυφής των ηγετών του ΝΑΤΟ, τον Ιούλιο, σε λιγότερο από ένα μήνα, προκύπτει το ζήτημα- μετά την υπογραφή από την Αθήνα και τα Σκόπια της ‘ιστορικής’ συμφωνίας- εάν η ‘Μακεδονία’ πάρει πρόσκληση για να ενταχθεί στη Στρατιωτική Συμμαχία. 
Αν και ο πρόεδρος της Ελλάδας, Προκόπης Παυλόπουλος, είπε ότι η πλήρης εφαρμογή της συμφωνίας για το νέο όνομα της ‘Μακεδονίας’ και η αλλαγή του Συντάγματος της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας, αποτελούν προϋποθέσεις για ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ,. φαίνεται ότι η Συμμαχία εξακολουθεί να μην έχει τέτοιους αυστηρούς κανόνες όταν ενδιαφέρεται να ‘τραβήξει’ κάποιον κάτω από την ομπρέλα της. 
Το τελευταίο παράδειγμα είναι το Μαυροβούνιο, που εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ χωρίς δημοψήφισμα και κανονικές διαδικασίας, παρόμοιες ήταν και οι εντάξεις των χωρών της Βαλτικής. 
Σύμφωνα με πολιτικό αναλυτή Αλεξάνταρ Πάβιτς, η περίπτωση του Μαυροβουνίου με το ΝΑΤΟ, έδειξε ότι η Συμμαχία χρησιμοποιεί κάθε μέσο, προκειμένου να επεκταθεί πιέζοντας τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας να ενταχθούν σε αυτήν, δημιουργώντας μέτωπο κατά της Ρωσίας. 
«Στην περίπτωση του Μαυροβουνίου, υπήρξε ένα κυριολεκτικά πλασματικό πραξικόπημα, πίσω από το οποίο ισχυρίζονταν ότι βρίσκονταν η Ρωσία. Οι ισχυρισμοί αυτοί έγιναν χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και φυσικά εμποδίστηκε η διοργάνωση δημοψηφίσματος στο Μαυροβούνιο σχετικά με το θέμα της εισδοχής του στο ΝΑΤΟ και ο λαός παραμελήθηκε εντελώς σε αυτήν την ιστορία. 
Το ίδιο ισχύει και στα Σκόπια, πέρα από την πλειοψηφική γνώμη των ‘Μακεδόνων’ αλλά και πέρα από την πλειοψηφική άποψη των Ελλήνων. 
Τώρα υπάκουοι πολιτικοί σαν τον Τζουκάνοβιτς του Μαυροβουνίου, είναι ο Ζάεφ και ο Τσίπρας που και οι δύο ελέγχουν την πολιτική σκηνή και εξελέγησαν για ορισμένους σκοπούς,  με το τέχνασμα της βούλησης του λαού», δήλωσε ο Πάβιτς. 
Ο ίδιος θα επισημάνει ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία προφανώς βιάζεται να δεχθεί τη ‘Μακεδονία’ καθώς αυξάνονται οι συγκρούσεις στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ.»
(Στοιχεία από rs.sputniknews.com) The Hellenic Information Team 
ΒαλκανικόΠερισκόπιο -ΓιῶργοςἘχέδωρος 
Ουσιαστικά αναρωτιούνται οι Ρώσοι πως τα Σκόπια θα αποφύγουν το δεσμευτικό πλαίσιο του χρονοδιαγράμματος της υπογραφείσης συμφωνίας και δεν θα διεξαγάγουν δημοψήφισμα για την νέα ονομασία; 
Έτσι αφήνουν πιθανά  υπονοούμενα ότι μπορεί να μην προχωρήσουν και σε αναθεώρηση του Συντάγματος τους, όσο αναφορά τον ιστορικό αλυτρωτισμό τους. 
Στοχοποιούν με το ανωτέρω άρθρο και τον Προκόπη Παυλόπουλο  σε σχέση με την προσήλωση του στο δεσμευτικό γράμμα της συμφωνίας Ελλάδος  Σκοπίων. 
Και καταλήγουν ότι όλα αυτά μπορεί να θεωρηθούν δευτερεύοντα ώστε να θυσιαστούν στην βιασύνη του ΝΑΤΟ για να « καταπιεί» τα Σκόπια , όπως λένε. 
Εμείς θα λέγαμε ότι το αδηφάγο ΝΑΤΟ θέλει να καταπιεί και ΙΣΤΟΡΙΑ χιλιάδων αιώνων της Μακεδονίας που την διδάσκονται στις στρατιωτικές σχολές τους.  
Δηλ. εκείνο το χαρτί που υπογράφηκε με λαμπρές τελετές – τούρτες γενεθλίων – πολύ ξύλο και έξυπνα καπνογόνα στις ΠΡΕΣΠΕΣ αρκεί από μόνο του; 
Είναι τόσο δυνατό , έχει ισχυρή νομική υπόσταση και μπορεί να παράγει αποτελέσματα ώστε να ξεπεραστούν με ευκολία όλα τα υπόλοιπα που έπονται; 
Αυτοί που βιάζονται σκοντάφτουν. 
Όλοι οι ισχυροί σε Ανατολή και Δύση το ριζικό τους έφερε στην Ελληνική Μακεδονική Γη του Μεγ. Αλεξάνδρου για να σκοντάψουν εδώ στο μέρος που το διαφεντεύει αποκλειστικά η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ καθότι είναι ο Κλήρος ΤΗΣ ομού με το Περιβόλι της στον Άθωνα. 
Από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ξεκίνησαν όλα μια μέρα του Ιουνίου του 2018 θα γράφει ο ιστορικός του μέλλοντος αιώνος και θα μνημονεύει εκείνους τους Έλληνες που σαν νέοι Μακεδονομάχοι είπαν ΟΧΙ στην δόλια βιασύνη των ισχυρών να καταπιούν τις ΠΑΝΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας. 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive