Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Αυτός είναι ο 58χρονος κατά συρροή βιαστής της Αλεξανδρούπολης

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτός είναι ο 58χρονος κατά συρροή βιαστής της Αλεξανδρούπολης
Τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 58χρονου που κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.  Πρόκειται για τον Αργύριο Τυρνάζη του Χριστοδούλου και της Γεωργίας, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1960, στη Βρυσούλα Φερών...

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτός είναι ο 58χρονος κατά συρροή βιαστής της Αλεξανδρούποληςκαι η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, έγινε για να εντοπιστούν τυχόν άλλα θύματά του.  Η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης παρακαλεί όσους γνωρίζουν κάτι σχετικά με αυτόν, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 25510-66250 και 25510-66251, επισημαίνοντας ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία τους και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive