Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ. Απίστευτο! Ο ανώμαλος ηλικιωμένος, μετά το Αυτόφωρο, πήγε σε παιδική χαρά για να συνεχίσει να ερωτοτροπεί με σκύλο!

❱❱ Αμετανόητος αποδείχτηκε ο θρασύτατος ηλικιωμένος κτηνοβάτης, που συνελήφθη επ' αυτοφώρω κατά τη διάρκεια ολοκληρωμένης σεξουαλικής επαφής με έναν σκύλο στην Αμαλιάδα....

Λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος ώσπου να απολογηθεί, συνελήφθη και πάλι να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του σε σκύλο, και μάλιστα μέσα σε παιδική χαρά όπου έπαιζαν μικρά παιδιά!

Ο 77χρονος είχε συλληφθεί το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ηλιδας, όταν δύο γυναίκες τον είδαν να βιάζει τον άτυχο σκύλο και οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας για να δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Τελικά, ζήτησε και πήρε τριήμερη αναβολή, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος για να δικαστεί σήμερα.
Μπροστά στους γονείς
Ομως, γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, ο 77χρονος πήγε στην περιοχή της Σοχιάς στην Αμαλιάδα κρατώντας από αλυσίδα έναν σκύλο που έμοιαζε να έχει βγάλει βόλτα (παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για τον ίδιο). Μπήκε σε παιδική χαρά και ξεκίνησε τις ίδιες αρρωστημένες πράξεις μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονιών που είχαν πάει τα παιδιά τους να παίξουν!

Εξαλλοι οι γονείς και οι συνοδοί των ανήλικων παιδιών ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που πέρασαν για ακόμα μία φορά χειροπέδες στον αδίστακτο κτηνοβάτη, ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας και σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία

1 σχόλιο:

  1. Η τιμωρια του θα πρεπει να είναι να τον ντυσουν σκυλα και να τον βαλουν σε 1 μαντρι με 10 βαρβατα τσοπανόσκυλα που ναχουν να πηδηξουν 10 χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive