Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Αρμενία: Παγκόσμιας σημασίας η αναγνώριση της Γενοκτονίας από το Ισραήλ.Ο Κεμαλμπουτάρ συμφωνεί ή .. χέστηκε όπως για τους ποντίους;

  • O υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας Ζοχράμπ Μνατσακανιάν (φωτ.: MFA of Armenia). Στις 29 Μαΐου αναμένεται να συζητηθεί από την ισραηλινή βουλή (Κνεσέτ) το αίτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων και είναι πολύ πιθανό αυτή τη φορά να γίνει δεκτό.... Στην παγκόσμια σημασία της αναγνώρισης της Γενοκτονίας από το Ισραήλ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας Ζοχράμπ Μνατσακανιάν.
«Το ζήτημα δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα», τόνισε.
«Είναι ένα σημαντικό μήνυμα για την αποτροπή νέων γενοκτονιών», επισήμανε ο Ζοχράμπ Μνατσακανιάν και πρόσθεσε ότι παρακολουθεί στενά τη διαδικασία στο Ισραήλ, αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν η Κνεσέτ θα προχωρήσει τελικά στη Γενοκτονία των Αρμενίων.
Ο επικεφαλής της διπλωματίας της Αρμενίας υπογράμμισε πως το θέμα της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας αποτελεί βασικό στόχο της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. «Ακούσατε τον πρωθυπουργό να επαναβεβαιώνει τη σημαντικότητα αυτού του στόχου», συμπλήρωσε.
Η ισραηλινή βουλή έχει εγκρίνει το αίτημα της βουλευτού Ταμάρ Ζάνμπεργκ για να συμπεριληφθεί το θέμα στην ατζέντα και η ψηφοφορία για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη 29 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive