Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Τσίπρας με Κεμαλμπουτάρ: "Μαζί στις κάλπες κόντρα στο μαύρο μέτωπο". Εννοεί μάλλον το ΜΑΥΡΟ που θα φάνε ΠΑΡΕΑ στις εκλογές. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: "Μαζί στις κάλπες κόντρα στο μαύρο μέτωπο"

"Η Θεσσαλονίκη έχει μια μακρά δημοκρατική παράδοση αλλά και ενός μετώπου εθνικισμού ρατσισμού και μισαλλοδοξίας. 
Ο πρωθυπουργός συναντά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη
Ο Γιάννης ο Μπουτάρης ανέλαβε τη δημαρχία μιας πόλης βουτηγμένης στη διαφθορά και τα χρέη και κατάφερε να έχει μια πόλη δημοκρατική ανοικτή που προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά της...
Μπορεί να διαφωνεί κανείς μαζί του, πολιτικά, σε πολλά πράγματα αλλά πρέπει να του πιστώσουμε ότι κατάφερε να έχει σήμερα μια πόλη που παλεύει να λύσει τα προβλήματά της, μια πόλη ανοιχτή, μια πόλη δημοκρατική.
Τον ενθάρρυνα να συνεχίσει και να μπει μπροστά στον αγώνα κάθε δημοκρατικού πολίτη κόντρα στο μαύρο μέτωπο. Να μπει μπροστά ενός ευρύτερου δημοκρατικού μετώπου ώστε η Θεσσαλονίκη να μη γυρίσει πίσω και να παραμείνει μια πόλη ανοικτή και δημοκρατική. Παρέχω στήριξη στην προσπάθεια του Δημάρχου να υπερασπιστεί τις δημοκρατικές παραδόσεις για λογαριασμό όλων των δυνάμεων του τόπου", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Από τη δική του μεριά ο Γιάννης Μπουτάρης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη συμπαράστασή του και σημείωσε πως η επίθεση που δέχθηκε ήταν "ξεκάθαρα οργανωμένη", ενώ συμπλήρωσε:
"Δεν θα τα αφήσουμε. Θα φτάσουμε στη ρίζα από πού ξεκίνησε η ιστορία. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα καλά λόγια που είπα για τον αγώνα που κάνουμε. Αυτή η πόλη δεν πρέπει να αλλάξει δημοτική αρχή. Ο φασισμός είναι ένας και δεν θα περάσει. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει παράδειγμα δημοκρατικής πόλης".

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΟΥΤΑΡ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΡΧΩΝΤΟΓΕΡΟΣ . ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ , ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive