Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ. Τους "έφαγε" η φέτα που ...ΒΡΩΜΑΕΙ σκάνδαλο. Ο Αποστόλου «ξηλώνει» το ΔΣ του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ λόγω φέτας


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΖΗΜΙΑ; ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ... ΑΘΩΟΙ!! Την παραίτηση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ -που ΑΥΤΟΣ επέλεξε, τοποθέτησε και ΕΛΕΓΧΕΙ- ζήτησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.  Σύμφωνα με πληροφορίες...
σε επιστολή του προς τα μέλη του ΔΣ του οργανισμού, αναφέρει πως ο λόγος που ελήφθη αυτή η απόφαση είναι η ευθύνη που φέρουν, ώστε να χαθούν οι προθεσμίες σύναψης συμβάσεων για το πρόγραμμα προώθησης της Φέτας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και σε τρίτες χώρες.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταληκτική προθεσμία υπογραφής σύμβασης για το πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let’s get real!» στην Ευρωπαϊκή Αγορά και σε Τρίτες Χώρες, έληγε στις 13 Μαΐου.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΦΕΤΑ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΤΡΩΝΕ GOUDA ΟΛΑΝΔΙΑΣ , ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΟΛΑΝΔΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ , ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive