Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ... "ΒΡΩΜΙΚΑ". ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για κΙΝΗΤΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ
❱❱ Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν τελικά οι κυβερνώντες, πάει και τελείωσε! Δεν φτάνει που οικονομικά έχουμε χάσει τα αβγά και τα πασχάλια, με τα μοναδικά αντικείμενα που έχουν απομείνει στα πορτοφόλια μας να είναι κάτι...
εικονίτσες αγίων, οι ταυτότητες και τα διπλώματα οδήγησης, τώρα θέλουν -λέει- να βάλουν χέρι και στο πλαίσιο λειτουργίας των καντινών....Ποιων; Των καντινών! Των γνωστών «βρόμικων», που, όπως και να το κάνουμε, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής ζωής και διασκέδασης. Εκεί καταφεύγουμε όταν ζαλιζόμαστε απ’ το ποτό και θέλουμε να φάμε κάτι αλμυρό για να στανιάρουμε, εκεί κάνουμε στάση όταν μας κόβει η λόρδα… αργάμιση! 
Αλλά πού να τα καταλάβει όλα αυτά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος κατέθεσε σχετική πρόταση στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό; Ακουσον, άκουσον! Σύμφωνα με την πρόταση, απαγορεύονται η χρήση κάρβουνου και ψησταριάς εντός ή εκτός της καντίνας, όπως και το ψήσιμο κρεάτων και νωπών αλιευτικών προϊόντων μαγειρεμένων με κάθε τρόπο ετοιμασίας, είτε με χρήση συσκευών ηλεκτρικού ρεύματος είτε φυσικού αερίου!
Πας καλά, άνθρωπέ μου; Και όλη αυτή την κάπνα του κάρβουνου και την τσικνίλα του ψημένου κρέατος, που απολαμβάνουμε έξω από γήπεδα, τοπικά πανηγύρια και κινητούς «ναούς» γαστρονομικών απολαύσεων, θα την ξεχάσουμε; Το μοναδικό που επιτρέπεται -όπως σημειώνεται στην πρόταση- είναι η χρήση συσκευών που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, όπως και η πώληση μόνο πρωτογενών διατροφικών προϊόντων γης και βιομηχανοποιημένων τροφίμων, σε συσκευασία (π.χ. τσιπς) ή σε σάντουιτς (π.χ. με ζαμπόν, τυρί κ.λπ.), όλων προσυσκευασμένων, όπως και λουκάνικων και τηγανητής πατάτας!
Εδώ γελάνε μέχρι δακρύων! Γιατί, με άλλα λόγια, μας λέει ότι, αντί για ένα λαχταριστό «βρόμικο» με ψωμί, καλοψημένο καλαμάκι κοτόπουλο ή χοιρινό, τυρί, ζαμπόν, πατάτες και dressing, θα παραγγέλνουμε... συσκευασμένο σάντουιτς! Χαχαχα!

1 σχόλιο:

  1. στη θεση της καντινας θα βαλουν πακιστανους να ψηνουν γατες και ασιατες να ψηνουν σκυλια . ρουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive