Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Μπα, ΔΕΝ το πιστεύω. Στο πλευρό του Μπουτάρη το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος


Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, με σημερινή ανακοίνωσή του: «Kαταδικάζει απερίφραστα τους προπηλακισμούς και τη βία που ασκήθηκε σε βάρος του πρώτου δημότη της Θεσσαλονίκης, του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, στη διάρκεια μιας....
ειρηνικής εκδήλωσης των Ελλήνων Ποντίων συμπολιτών μας για την Εθνική Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων». Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Στεκόμαστε δίπλα και μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη, τον άνθρωπο που δεν δίστασε να σταθεί απέναντι στους νοσταλγούς του ναζισμού φορώντας το κίτρινο άστρο του Δαυίδ στο πέτο του, για να μην ξαναζήσει η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα, εκείνη την κολασμένη εποχή, και όλοι μαζί να θωρακίσουμε τις αξίες της δημοκρατίας μας απέναντι σε όσους επιχειρούν με τη βία να επιβάλλουν τον σκοταδισμό»

1 σχόλιο:

  1. Να τον ψηφίσουν τότε οι εβραίοι και οι κρυφοεβραίοι αφού είναι σίγουρος ότι θέλει να ξαναβάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας Έλληνας Θεσσαλονικίος να ψηφίσει Μπουτάρη, όπως και γιατί ένας εναπομείνας Έλληνας του κέντρου της Αθήνας να ψηφίσει για δήμαρχο τον Καμίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive