Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΚΑΙ οι Τούρκοι ΥΠΕΡ Μπουτάρη; Κάτι "δεν πάει καλά" εδω. "Όταν σε επαινούν οι εχθροί σου ψάξε να βρείς ΤΙ φταίει!" ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Hurriyet: «Επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη γιατί αγαπά τους Τούρκους και τον Ατατούρκ»

Η τουρκική ιστοσελίδα αναφέρεται στην επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως οφείλεται στο γεγονός πως ο Γιάννης Μπουτάρης «είναι γνωστός για τις απόψεις του για τους Τούρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ»...

«Αφού εκλέχθηκε δήμαρχος το 2012, δέχθηκε έντονη κριτική όταν δήλωσε πως "Τούρκοι είναι αδέρφια μου" «. Υπενθυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του στην «Hurriyet», το 2016, ο Γιάννης Μπουτάρης είχε δηλώσει: 
«Έχουμε δημιουργήσει έναν μύθο για τον Κεμάλ Ατατούρκ ότι ήταν φονιάς. Τώρα, αυτό που λέω στους πολίτες είναι ότι δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν φονιάς ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν καλός ή όχι». Αναφορά στο επεισόδιο έκανε και η «Sozcu».

1 σχόλιο:

  1. ήξερε οτι θα φάει ξύλο γιαυτό πήγε!για να έχουν πάτημα να βάλουν φυλακή αυτούς που αντιδράν...στοχοποιώντας τους ώς φασίστες και τραμπούκους...άν στην λέσβο ήθελε 17 διμοιρίες,σε λίγο δεν θα τον γλυτώσει ούτε μεραρχία πεζοναυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive