Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Πάμε πάλι. Ξανά τα ΙΔΙΑ. Επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στη Μόρια με 6 τραυματίες. Ξέσπασαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και γρήγορα γενικεύτηκαν. ΒΙΝΤΕΟ

gre1824719_30157448

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια. Τα επεισόδια ξεκίνησαν μέσα στο χώρο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία μεταξύ λαθρομεταναστών και γρήγορα γενικεύτηκαν, με αποτέλεσμα να έχουμε έξι τουλάχιστον τραυματίες....

Οι λαθρομετανάστες μετέφεραν με κουβέρτες τους τραυματίες σε ΙΧ αυτοκίνητα για να τους οδηγήσουν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στην περιοχή μετέφερα τέσσερις τραυματίες, όπως μεταδίδει το lesvosnews.gr.
Επεισόδια μεταξύ μεταναστών στη Μόρια με τραυματίες
Με την επέμβαση της αστυνομίας επανήλθε η τάξη έξω από το ΚΥΤ της Μόριας, ωστόσο μέσα στο χώρο του hotspot η κατάσταση είναι ακόμα εκρηκτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive