Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Νέα Τάξη βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή της στην τελική ευθεία για παγκόσμια κυριαρχία -ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Νέα Τάξη βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή της στην τελική ευθεία για παγκόσμια κυριαρχία -ΒΙΝΤΕΟ
Καθώς η έννοια της παγκοσμιοποίησης έχει γίνει πλέον γνωστή στους περισσότερους ανθρώπους, η προπαγάνδα των ΜΜΕ έχει καταφέρει να την αποδαιμονοποιήσει. Για αυτόν τον σκοπό, έχουν επιστρατευθεί όλες οι "μαριονέτες" που στήθηκαν σε ηγετικά πόστα, στους διάφορους παγκόσμιους οργανισμούς, ώστε να προβάλλουν...
τα θετικά σημεία και τα πλεονεκτήματα μιας νέας εποχής, όπου ο κόσμος θα είναι δήθεν ενωμένος, σε μια κοινή παγκόσμια πολιτική, αντιμετώπισης των παγκόσμιων προβλημάτων, που αυτοί έδωσαν, ώστε να μπορέσουν μετά να δώσουν και τις λύσεις που αυτοί επιθυμούσαν εξ αρχής να δώσουν.


Ένα από τα πιο γνωστά μέσα επιβολής της ατζέντας της παγκόσμιας διοίκησης, που θα αλλάξει τον κόσμο που ξέρουμε, της Ατζέντας 2030, είναι ο ΟΗΕ. Τον βρώμικο ρόλο του ΟΗΕ μπορείτε να δείτε και στο σχετικό άρθρο του Δημοσθένη Λιακόπουλου εδώ
 Αποδεδειγμένα μέσα από την πορεία και τις πρακτικές του, ο ΟΗΕ δεν δρα για τον σκοπό που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε, αλλά για την προώθηση της παγκόσμιας διοίκησης, μέσα από την καταστροφή των δομών και του τρόπου ζωής που γνωρίζουν έως σήμερα οι ανθρώπινες κοινωνίες.
 Στο βίντεο που ακολουθεί, ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, μιλά για τον στόχο του ΟΗΕ, που είναι η επιτυχία των στόχων της Ατζέντας 2030 κι αποτελεί μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το τι προωθεί αυτή τη στιγμή η σκοτεινή ελίτ, ώστε να έρθει η Νέα Παγκόσμια Τάξη.
 Ο ΓΓ του ΟΗΕ, ως γνήσιος εκφραστής του νεοταξικού ιδεώδους, παρουσιάζει την παγκοσμιοποίηση ως την καλύτερη λύση στα παγκόσμια προβλήματα. Μιλά για την χρησιμότητα των άλλων εργαλείων επιβολής της, δηλαδή άλλων παγκόσμιων οργανισμών που λειτουργούν συνδυαστικά και βοηθητικά, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου. Επαινεί την έως τώρα πορεία της παγκοσμιοποίησης και τα επιτεύγματά της στο εμπόριο όπως λέει, στην αύξηση της ανάπτυξης και της οικονομίας, στην μείωση της φτώχιας, στην αύξηση του χρόνου της ζωής των ανθρώπων και στην ανάπτυξη της μεσαίας τάξης! Μάλιστα θεωρεί άτυχους και οπισθοδρομικούς, όσους δεν έχουν ακόμα ανέβει στο όχημα της "ανάπτυξης" και δηλώνει ότι αυτό θα βελτιωθεί με την επίτευξη της Ατζέντας 2030, ενώ παράλληλα ομολογεί ότι τα ηνία για την επιβολή της ατζέντας 2030 σε παγκόσμιο επίπεδο τα έχει αναλάβει πλέον η Κίνα, επιβεβαιώνοντας και τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, για το ότι το κέντρο της παγκόσμιας εξουσίας πλέον θα μεταφερθεί από τις ΗΠΑ στην Κίνα, μετά τη νίκη Τραμπ.
 Ακούγοντάς τον κάποιος, είναι να απορεί, σε ποιον κόσμο ζει ο άνθρωπος αυτός! Κάτι αντίστοιχο δηλαδή, με αυτό το συναίσθημα που έχουν και οι Έλληνες πολίτες, όταν ακούν τα κυβερνητικά στελέχη να λένε, ότι ήρθε η ανάπτυξη κι ανάπτυξη δεν βλέπουν.

 Απλά ο άνθρωπος αυτός έχει μάθει πολύ καλά το παραμύθι, που του έχουν πει τα αφεντικά του να λέει και πάνω από όλα, για να αξίζει και τα λεφτά του, εργάζεται για την παγκόσμια επιβολή της Ατζέντας 2030, που αποτελεί την καταστροφή του κόσμου μας όπως τον ξέρουμε σήμερα.
 Μια ατζέντα που προωθεί μία παγκόσμια Unisex κοινωνία, φέρνει στα σχολεία «σκοταδιστικά» σεμινάρια περί επιλογής και όχι αποδοχής φύλου, πρεσβεύει κράτη χωρίς σύνορα και πολυπολιτισμό παντού, παρακολουθεί τους πάντες ηλεκτρονικά, ελέγχει την τροφή σε παγκόσμιο επίπεδο, σκοτώνει την ελεύθερη οικονομία, ελέγχει το νερό που πίνουμε, επιβάλλει τους άδικους νόμους που θέλουν οι εξουσιαστές, εξαφανίζει την ιδιοκτησία και την παιδεία, εξαφανίζει τις φυλές δημιουργώντας τον παγκόσμιο γκρι λαό, καταργεί την αξιοκρατία και την άμυλα, με την ισότητα και τη χαρά της απλής συμμετοχής, υποδουλώνει την ελεύθερη σκέψη με την πολιτική ορθότητα και την ανεξάρτητη ύπαρξη του κάθε ατόμου με τα επιδόματα της φτώχειας κι επιβάλλει την οικολογική τρομοκρατία.
 Αυτή την ανθρωποκτόνο ατζέντα προωθεί ο ΟΗΕ αυτή τη στιγμή και οι γνήσιοι εκφραστές του παγκόσμιου αυτού δόγματος κι ακούραστοι εργάτες της επιβολής του, δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους ηγέτες του. 
Κάθε ομοιότητα με την Ελληνική πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα δεν είναι καθόλου συμπτωματική!
 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τους στόχους αυτής της καταστροφικής ατζέντας 2030 και διαδώστε τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive