Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ/ Oι ΗΠΑ ενημέρωσαν τη Ρωσία ότι εντός 48ωρου θα χτυπήσουν τη Δαμασκό.Η Ρωσία ενημερώνει εσπευσμένα και την Τεχεράνη.

Η Ρωσία ενημερώνει την Τεχεράνη μέσω ειδικού απεσταλμένου ότι η αμερικανική διοίκηση πήρε την απόφαση να βομβαρδίσει τη Δαμασκό και θέσεις στο Λίβανο και προειδοποιεί το Ιράν γι αυτή την εξέλιξη. Ο ρώσος αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε επίσημα από τις ΗΠΑ ότι θα χτυπηθεί η Δαμασκός εντός 48 ωρών....
Η Ρωσία έχει δεσμευθεί ότι θά απαντήσει αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν τηνΣυρία .
Νωρίτερα ο αρχηγός της Κύριας Επιχειρησιακής Διοίκησης του ρωσικού ΓΕΣ ο Sergueï Roudskoï είχε δηλώσει στο Rossiya 24 ότι «παρατηρούμε σημάδια προετοιμασίας για ενδεχόμενα χτυπήματα». Σύμφωνα με τον ίδιο ο αμερικανικός στρατός ήδη έβαλε επι ποδών ομάδες πλοίων επίθεσης επανδρωμένες με πυραύλους κρουζ στην Ανατολική Μεσόγειο στο Περσικό Κόλπο και στην Ερυθρά Θάλασσα.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive