Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΑ είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Σαββίδη (πατέρα και γιου)


Ποια είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Σαββίδη (πατέρα και γιου);
Ιδιαίτερη αδυναμία δείχνουν Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης στα γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα. Αγαπημένη τους αυτοκινητοβιομηχανία είναι η
Mercedes-Benz. Πιο συγκεκριμένα ο Ιβάν κινείται με μία ολοκαίνουργια τετρακίνητη S500 Long και ο γιο τους Γιώργος με μία AMG CLS63. Η άνετη (Long έκδοση) και ιδιαίτερά πολυτελής S500, είναι τετρακίνητη και διαθέτει έναν 4,6lt V8 βενζινοκινητήρα απόδοσης 455 ίππους. Η τιμή της σήμερα είναι στα 145.000€.
savvidis_cls2
Η… καυτή, λευκή, τετράπορτη coupe CLS63, έχει δεχτεί τις «αναβολικές» φροντίδες της AMG. Είναι το προηγούμενης γενιάς μοντέλο, με τη νέα γενιά μόλις να παρουσιάστηκε (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ). Διαθέτει έναν V8 βενζινοκινητήρα 5,5lt απόδοσης 557PS. Η αξία της είναι στα στα 182.000€!savvidis_cls3
Όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας Σαββίδη, έχουν στις πινακίδες τους τον αριθμό 1926, που είναι η χρονιά ίδρυσης του ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιώργος στο πίσω μέρος της CLS έχει κολλήσει αυτοκόλλητο με το σύνθημα «Μία πόλη μία ομάδα».

paok1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive