Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΕ ΝAXEIΣ ΧΑΧΟΛΕ!! Τρόμος στο Ρέθυμνο: Ισλαμιστής εισέβαλε σε Ωδείο και απαιτούσε να σταματήσουν το μάθημα τα «άπιστα Ελληνόπουλα»!

Επεισόδιο με μουσουλμάνους μέσα στο Ωδείο Ρεθύμνου – Ζητούσαν να σταματήσουν οι «άπιστοι» τα μαθήματα – Τους απομάκρυνε η Αστυνομία – Ανάστατη η τοπική κοινωνία από τις απαιτήσεις των ισλαμιστών....
 Σύμφωνα με το parapolitikakritis.gr αναστάτωση προκάλεσε η ξαφνική έφοδος που έκανε ένας μουσουλμάνος την ώρα του μαθήματος στην είσοδο του Ωδείου Ρεθύμνου. Εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν μαθήματα φωνητικής. Βλέποντας η υπεύθυνη του Ωδείου τον μουσουλμάνο να πλησιάζει προς το μέρος της απόρησε και τον ρώτησε αν ήθελε κάτι.
Η απάντηση ήταν αποστομωτική καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ… της είπε ότι ο χώρος του Ωδείου αποτελεί μουσουλμανικό τέμενος και ανήκει στους μουσουλμάνους του Ρεθύμνου. Επίσης, πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να εκκενώσουν τον χώρο και να τον παραδώσουν στην μουσουλμανική μειονότητα.
Η υπεύθυνη κάλεσε την αστυνομία όμως πριν προλάβει να έλθει, ο ίδιος μουσουλμάνος ξαναεισέβαλε στην αίθουσα του Ωδείου με έναν δεύτερο – αυτή την φορά – επαναλαμβάνοντας πως ο χώρος προορίζεται για μουσουλμανικές προσευχές και είναι λάθος να παραμένει σε ξένα αλλόθρησκα χέρια.
Λίγο μετά κατέφθασε η Αστυνομία που τους απομάκρυνε από το χώρο, δίνοντας τέλος στο επεισόδιο για αυτή την φορά. Οι μαθητές όμως που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό θορυβήθηκαν και το ίδιο και οι γονείς τους. Οι μπαμπάδες κάποιων μαθητών επικοινώνησαν με τα Παραπολιτικά 102, 4 και ανέφεραν το περιστατικό θέλοντας να μοιραστούν την ανησυχία τους.
Μάλιστα οι καταστηματάρχες από το κτίριο του Ωδείου τόνισαν ότι το τελευταίο διάστημα η πλατεία Μικρασιατών έχει ερημώσει από ντόπιους και είναι μέρα-νύχτα γεμάτη από παρέες μουσουλμάνων που είτε φωνάζουν, είτε παίζουν μπάλα ή το χρησιμοποιούν σαν άλλοθι για να βρίσκονται σε άμεση επαφή με το κτίριο του Ωδείου το οποίο εντελώς ξαφνικά άρχισα να το εποφθαλμιούν.
Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από τις Αρχές όμως σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές ΜΚΟ και τοπικές κομματικές οργανώσεις ετοιμάζονται να καταγγείλουν και παράλληλα να στοχοποιήσουν τα παιδιά και τους γονείς για προσβολή του Ισλάμ, ενώ δεν αποκλείεται και παρέμβαση του εισαγγελέα για ρατσισμό.
Χ.Α.

2 σχόλια:

  1. Ο Γιάννης Κολοβός μιλάει στον «ΕΚ»: «Το 2050 το 9.7% του πληθυσμού της Ελλάδας θα είναι μουσουλμάνοι»!...

    http://www.elkosmos.gr/o-giannis-kolovos-milai-ston-ek-to-2050-to-9-7-tou-plithysmou-tis-elladas-tha-ine-mousoulmani/ (· → αξιζει να διαβαστει ολο,μπειτε στο λινκ να δειτε και τους πινακες)

    ''Πως βλέπετε στο μέλλον την διακύμανση της αναλογίας ανάμεσα στον ελληνικό πληθυσμό και αυτόν των αλλοδαπών;
    Η παράμετρος που θέτετε είναι καίρια καθώς οι συνέπειες της συνεχούς εισροής προς την χώρα μας πρέπει να συνδυαστούν με την υπογεννητικότητα και την πληθυσμιακή γήρανση των Ελλήνων. Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση που είναι σε γνώση μου, ο πληθυσμός των αλλοδαπών από 8,5% το 2015 αναμένεται να φθάσει μεταξύ 12,5% και 17% του συνολικού πληθυσμού της χώρας μέχρι το 2050, αναλόγως με τις υποθέσεις του κάθε σεναρίου. Ας σημειωθεί ότι πρόσφατη μελέτη του Ινστιτούτου Pew έδειξε ότι ο αριθμός των ευρισκόμενων στην χώρα Μουσουλμάνων από 5,7% το 2016 αναμένεται να φθάσει μεταξύ 6.3% (στο μάλλον απίθανο σενάριο μηδενικής μεταναστευτικής εισροής) και 9.7% του πληθυσμού το 2050. Τα στοιχεία αυτά είναι ενδεικτικά αν και θεωρώ ότι θα ήταν ακόμα πιο χρήσιμο αν γνωρίζαμε τα αντίστοιχα ποσοστά όχι για το σύνολο του πληθυσμού, αλλά για τις νεαρές ηλικίες (πχ. από 0 μέχρι 15 ετών) γιατί εκεί φαίνεται η πραγματική μελλοντική δημογραφική εξέλιξη....''

    Ζοφερές προβλέψεις από το ινστιτούτο Pew: Στο 1,1 εκατ. οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα το 2050! (φωτό)

    http://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/649105_ektoxeyeytai-pososto-ton-moysoylmanon-ston-eyropaiko-plithysmo-ta

    ''Για την Ελλάδα τα στοιχεία επίσης δυσοίωνα. Οι μουσουλμάνοι θα ανέρχονται απο 570.000 έως και 1,1 εκατ. σε ένα ελληνικό πληθυσμό ο οποίος θα μειώνεται συνέχεια και με το ποσοστό των γερόντων (άνω των 65 ετών) να αυξάνεται ραγδαία. Ελλάδα: 1.000.000 οι μουσουλμάνοι το 2050...Για την Ελλάδα τα στοιχεία αλλοίωσης του πληθυσμού είναι ιδιαίτερα άσχημα. Σύμφωνα με το ινστιτούτο το 2050 το 6,3% του πληθυσμού θα αποτελείται απο μουσουλμάνους και αυτό εάν από αύριο κιόλας μηδενιστεί η παράνομη μετανάστευση! Κάτι που φυσικά είναι αδύνατο να γίνει.Εάν λάβουμε υπόψη ότι την ίδια περίοδο ο πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει πέσει στα 8,9 εκατ. κατοίκους (στο αισιόδοξο σενάριο εκ των οποίων το 30 με 33% θα είναι άνω των 65 ετών), ο μουσουλμανικός πληθυσμός μεταφράζεται σε 570.000 άτομα.Σημειώνεται πως η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη αριθμεί 98.000 ή το 0.95% του πληθυσμού (όπως ήταν πριν απο κάποια χρόνια) η αύξηση στο 6,3 στην καλύτερη περίπτωση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, εγκυμονεί τρομακτικούς κινδύνους.

    Εάν η παράνομη μετανάστευση συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, κάτι που είναι και το πλέον πιθανό, τότε το ποσοστό αυτό θα διπλασιαστεί στο 12,6% δηλαδή στο 1.114.000 μουσουλμάνων, ενδεχομένως και υψηλότερο καθώς κανείς δεν εγγυάται ότι οι αποκαλούμενες "μεταναστευτικές ροές" (sic) θα μείνουν ίδιες με σήμερα και δε θα αυξηθούν περαιτέρω.Όλα αυτά την ώρα που το 2050 η Ελλάδα θα είναι μια χώρα μεσηλίκων και γερόντων, καθώς οι άνω των 65 ετών κάτοικοί της θα είναι σχεδόν ο ένας στους τρεις (30-33% από 21% που είναι σήμερα σε σχέση με το 7% το 1951!) και οι κάτω των 14 ετών θα είναι μόλις 12-14,8%, από 15% που είναι φέτος και 28% που ήταν το 1951.Η εκτίμηση του PEW για τον μουσουλμανικό πληθυσμό που χει σήμερα στην Ελλάδα ανέρχεται στο 5,7%, δηλαδή περίπου 620.000 άτομα.Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης που κινούνται στα επίπεδα των 100.000.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...συνεχεια

    • → οριστικη ταφοπλακα για το εθνος μας,ακομα και κανεις να μην μπει αλλο στην ελλαδα με οικογενειακες επανενωσεις και γεννησεις στην καλυτερη περιπτωση οι 500000-600000 θα τριπλασιαστουν,επερχεται δημογραφικη καταρρευση και αλλοιωση του λαου μας καθως παιζεται πλεον ανοιχτα η υπαρξη,συνεχεια και εξαφανιση του εθνους μας,ζουμε τον βιο-ιστορικο θανατο του ελληνισμου

    ζουμε τον βιο-ιστορικο θανατο του ελληνισμου,δεν λυπαμαι καθολου τους σημερινους νεοελληνες τα εχουμε πει προκειται για εναν τελειωμενο και παρακμιακο λαο που αυτοκτονει συνειδητα,αυτους που πραγματικα λυπαμαι και ειναι κριμα ειναι οι πατεραδες και παππουδες μας που εχυσαν τονους αιματος προκειμενου οι ελληνες να εχουν μια πατριδα και αυτη η παρακμιακη γενια την προδιδει και παραδιδει χωρις να πεσει μια σφαιρα,για τους ακραιους διεθνιστες που εχουν καταλαβει ολα τα καιρια ποστα τα εχουμε πει παντοτε μισουσαν οτιδηποτε ελληνικο και χριστιανικο και απλα βρηκαν στον ισλαμισμο τον φυσικο τους συμμαχο,τα ανοιχτα συνορα,ο πολυπολιτισμος,οι ιθαγενειες,τα τζαμια κλπ...δυστυχως θα πληρωθουν πολυ ακριβα,καλα ξεμπερδεματα

    πριν 3-4 χρονια απο εμπιστη αστυνομικη πηγη εμαθα οτι απο τοτε που ανοιξαν τα συνορα μπουκαραν περιπου 6 εκ. στην πατριδα μας,δεν σημαινει οτι βρισκονται τωρα 6 εκ. στην ελλαδα,αλλοι καταφεραν και εφυγαν αλλου,αλλοι γυρισαν πισω και αλλοι μας εμειναν εδω,τα περι 1 εκ . που λενε ειναι για τα πανηγυρια μου ειπε απλα δεν λενε την αληθεια για να μην αναστατωθει ο κοσμος,αλλωστε οπου και να πας και στο τελευταιο χωριο θα συναντησεις λαθρομεταναστες-εισβολεις-αλλοδαπους,και η κατασταση γινεται ολοενα και περισσοτερο τραγικη με τις σε πρωτο σταδιο νομιμοποιησεις και τις μετεπειτα ελληνοποιησεις...τωρα βεβαια τα πραγματα εχουν χειροτερευσει φυσικα ακομη περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive