Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΙΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ) Ο ΒΙΤΣΑΣ.

tzampas
Διαµέρισµα-φιλέτο στο κέντρο της Αθήνας, που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των Ενόπλων ∆υνάµεων, χρησιµοποιεί ιδιωτικά ο αν. υπουργός Αµυνας, ∆ηµήτρης Βίτσας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ενοικιάζει, και µάλιστα… µε το παραπάνω, από την αρµόδια Υπηρεσία ∆ιαχείρισης Ακινήτων, χωρίς να διευκρινίζει το ύψος του καταβαλλόµενου τιµήµατος. Το διαµέρισµα ευρίσκεται σε πενταώροφη πολυκατοικία, στον αριθµό 31 της οδού Ακαδηµίας, στη διασταύρωση µε την οδό Αµερικής. Ο τέταρτος όροφος κατοικείται από τον αναπληρωτή υπουργό και ο πέµπτος από τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κωσταράκο. Από τις φωτογραφίες στον επίσηµο κόµβο της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας (ΥΠΑΑΠΕ∆) φαίνεται ότι ο όροφος όπου ενοικιάζει το διαµέρισµα ο κ. Βίτσας είναι λειτουργικός, αφού διαθέτει εξωτερικό συναγερµό και γλάστρες σε ένα από τα µπαλκόνια του, ενώ ο πέµπτος έχει ανακαινιστεί και εξωτερικά, µε χαρακτηριστικά παραδείγµατα τα νέα κουφώµατα και τις λευκές τέντες, σε αντίθεση µε το υπόλοιπο κτίριο. Μιλώντας στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το πρωί της Πέµπτης (11.11 π.µ.) ο εκπρόσωπος Τύπου του αναπληρωτή υπουργού επιβεβαίωσε την αρχική πληροφορία της εφηµερίδας. «Πρόκειται για νόµιµη διαδικασία μίσθωσης .  
Δηλαδή άμα φύγει από υπουργός, θα τον πετάξουν από το μπαλκόνι; 
 ixnos.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Το συμβόλαιο και τα παραστατικά πληρωμής, αλλιώς ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι πιάστηκε με... την γίδα στην πλάτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive