Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ. ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙΝΕ - ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ένταση στα Προπύλαια – Πετροπόλεμος και χημικά μεταξύ ΜΑΤ-κουκουλοΦΛΩΡΩΝ – Φωτιές και οδοφράγματα στην Πανεπιστημίου (ΒΙΝΤΕΟ)


Λίγο πριν ξεκινήσει το συλλαλητήριο φοιτητών και μαθητών για τη συμπλήρωση 9 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, επικράτησε ένταση στα Προπύλαια. Στη θέα των δυνάμεων των ΜΑΤ, κουκουλοΦΛΩΡΟΙ πέταξαν πέτρες και οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά. Στη συνέχεια...
άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ξήλωσαν λαμαρίνες και μαζί με κάδους έστησαν οδοφράγματα στην περιοχή, ενώ προκάλεσαν φθορές και υποκατάστημα τράπεζας και φωτεινούς σηματοδότες.

Δείτε βίντεο του Σκάι από το σημείο



Τόσο η οδός Πανεπιστημίου όσο και η Σταδίου παραμένουν κλειστές, με την τροχαία να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας από τους παρακείμενους δρόμους.



Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ



2.500 αστυνομικοί επί ποδός

Τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, θα είναι αυστηρά και για τη διαδήλωση που έχει προγραμματιστεί στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια, αλλά κυρίως για το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων.

Για τον λόγο αυτό είναι σε επιφυλακή όλη σχεδόν η δύναμη των ΜΑΤ και συνολικά 2.500 αστυνομικοί ενώ ήδη έχουν αρχίσει περιπολίες της Ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν «ύποπτων κινήσεων».

2 σχόλια:

  1. Ο στρατός των εβραιοφασιστών. Πότε θα αντιδράσουν οι Έλληνες να εξοντώσουν τους εβραιοφασίστες και τα όργανά τους από την Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive