Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ένταση στο hot spot Θερμοπυλών! «Ξύλο» ακόμη και με λοστούς ανάμεσα σε Κούρδους και Σύρους!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ένταση στο hot spot Θερμοπυλών!
Ξέφυγε η κατάσταση το βράδυ της Τετάρτης στο hot-spot Θερμοπυλών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκλήθηκε ένταση η οποία μάλιστα πήρε έκταση και γενικεύτηκε για μία θέση στο λεωφορείο που θα μετέφερε συγκεκριμένα... άτομα στην Αθήνα για προσωπικές υποθέσεις και στην πορεία θα τους επέστρεφε στις Θερμοπύλες.  Όπως αναφέρουν πληροφορίες Σύροι και Κούρδοι χτυπήθηκαν ακόμη και με λοστούς για το παραπάνω περιστατικό ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και των εργαζομένων του Hot Spot προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.  Μετά από αρκετή ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν ωστόσο η κατάσταση αναμφίβολα παραμένει έκρυθμη. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει επεισόδιο στο συγκεκριμένο hot spot. Είναι η πρώτη όμως που πήρε τόσο μεγάλη έκταση.

1 σχόλιο:

  1. • → καταντια δεν λες τιποτα , μια περιοχη που θα επρεπε να αποτελει κοσμημα και να προελκυει τουρισμο 12 μηνες το χρονο παραδιδεται και αυτο στους λαθροεισβολεις,διαβαστε και την παρακατω ειδηση που ειναι χαρακτηριστικη της παρακμης μας σε ολα τα επιπεδα,ιστορικες περιοχες και αρχαιολογικοι χωροι που θα επρεπε να αποτελουν στολιδια εχουν μετατραπει σε οικους ανοχης και φυσικα δεν λειπει και η παρουσια λαθρομεταναστων που απλα καταδεικνυει για αλλη μια φορα τον τεραστιο βαθμο πληθυσμιακης αλλοιωσης της πατριδας μας:

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ & ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ !! Όργια στα λουτρά Θερμοπυλών - Κατάντησαν hot spot για σεξ @ούστηδων με την "βοήθεια" Πακιστανών! ΦΩΤΟ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/hot-spot.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive