Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΤΙ έχουμε πάθει Θεέ μου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Μαρκόπουλο. Γυναίκα 51 ετων, κλείδωσε τον άντρα της, σκότωσε τη 17 χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε!! Σε σοκ ο σύζυγος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο Αττικής
Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο Αττικής. Γυναίκα 51 ετών σκότωσε την κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.Τα άψυχα σώματα αντίκρυσε ο σύζυγος. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 51χρονη κλείδωσε πρώτα τον 53χρονο σύζυγό της στην αποθήκη της οικίας τους στην οδό Ελληνικής Δημοκρατίας. Στη συνέχεια...
λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, με ένα μαχαίρι χτύπησε άγρια την 17χρονη κόρη της.  Μετά, με το ίδιο μαχαίρι, αυτοτραυματίστηκε μέχρι θανάτου.  Κάποια στιγμή ο σύζυγος ξεκλείδωσε και βρήκε τα άψυχα σώματα, οπότε υπέστη ισχυρό σοκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive