Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Βάλε τα δυνατά σου Κούλη να τον ξεπεράσεις σε βλακεία τον Αλέξη. Δίπλα είσαστε. Η αθλητική γκάφα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Δείτε τα βίντεο

Η αθλητική γκάφα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
ΕΥΘΗΧΗΚΕ: Καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ ενω εχει ήδη αποκλειστεί!! Το περίπτερο του ΠΑΟΚ στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης....
Στο περίπτερο του Δικεφάλου τον υποδέχθηκαν δύο ΠΑΟΚτσήδες, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης και ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.  O πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του θέλησε να κάνει πλάκα με τους παρευρισκομένους και τόνισε ξανά ότι «αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει;» Αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ξεχάσει ότι ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί από την Ευρώπη ή αν ήθελε να κάνει πλάκα αστειευόμενος μόνο ο ίδιος το ξέρει.  Εκεί τον συνάντησε και ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη του είπε «γεια σου πρόεδρε ΠΑΟΚτσάκι».  Τέλος, οι κ. Μητσοτάκης, Τζήκας, Ζαγοράκης κανόνισαν ένα φιλικό παιχνίδι μπάσκετ. 
 Δείτε τα βίντεο του thestival.gr:

3 σχόλια:

  1. Καὶ ἐσεῖς Ἑλληναράδες βάλετε τὰ δυνατά σας νὰ ἐκλέξετε πρωθυπουργὸν τὸν Κούλη.
    Τέτοιο κελεποῦρι δὲν πρέπει νὰ χαθεῖ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα Μιζοτάκια «βρέξει χιονίσει» έχουν μόνιμη θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή.

    Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό
    βγάλαμε αρχηγό τον Κούλη τον χαζό …

    Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό
    είμαστε μαζόχες με τον Μιζοτακισμό…
    Δεν είμαστε στην ίδια την συχνότητα

    δεν είμαστε στον ίδιο τον σκοπό
    τα όνειρά μας μου έχουνε ποιότητα
    οι μίζες του δεν έχουν κορεσμό …

    ΟΝΝΕΔ …ΟΝΝΕΔ …ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ …
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ ….
    (ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΙΑ)

    Η μεγάλη πρόκληση για την Ελλάδα, είναι να κυβερνηθεί σωστά κι όχι να έχουμε μια ακόμη επανάληψη κυβέρνησης ανίκανων, επίγονων Μιζοαρπαχτικών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πήγε στην ΔΕΘ για να αναλύσει το σχέδιο του για την επόμενη ημέρα,αλλά ΔΕΘΑκάνει τίποτα,όταν αποφασίζαν αυτοί πνιγόντουσαν σε μια κουταλιά νερό,τώρα με τους μπάστακες απο την βόρεια ευρώπη σκούρα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive