Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΑΕΚ: Φίλε γείτονα… συγγνώμη για την ενόχληση. Η Ένωση απολογείται στους κατοίκους για τη φασαρία που θα τους προκαλέσουν τα έργα του γηπέδου

ΑΕΚ: Φίλε γείτονα... συγγνώμη για την ενόχληση
Επιστολή με παραλήπτες τους κατοίκους γύρω από το εργοτάξιο στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της Ένωσης, έστειλε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Μέσω αυτής, απολογείται για την όποια ενόχληση προκληθεί...
κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων της «Αγιά Σοφιάς» και τονίζει ότι η κατασκευή θα αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Η επιστολή της ΑΕΚ αναφέρει:
«Φίλε - γείτονα,
Θα θέλαμε προκαταβολικά να ζητήσουμε την κατανόησή σου για την δικαιολογημένη αναστάτωση, που ενδέχεται να προκαλέσουν στην καθημερινότητά σου στα επόμενα δύο χρόνια οι εργασίες για την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου. Απολογούμαστε προκαταβολικά για την όποια ταλαιπωρία υπάρξει σε εσένα που κατοικείς πολύ κοντά στον συγκεκριμένο χώρο, αφού σε διαβεβαιώσουμε ότι θα φροντίσουμε να είναι η μικρότερη δυνατή.
Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα βρεθούμε και πάλι στα ίδια χώματα στα οποία συνυπήρξαμε αρμονικά για δεκαετίες και θα θέλαμε να είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο το οποίο θα κατασκευαστεί όχι μόνο θα σέβεται τους σύγχρονους οικολογικούς κανόνες και τη δική σου ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την περιοχή δίνοντας μεγαλύτερη αξία και στη δική σου περιουσία, όταν το έργο θα έχει αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρόνο».

1 σχόλιο:

  1. Να δουμε αν θα συνεχισουν αυτα τα πουστικα συγνωμη οταν θα αρχισουν οι ταραχες γυρω απο το γηπεδο σε καθε αγωνα και η καταστροφη της περιουσιας των περιοικων απο καθε κολοπαιδι αντιπαλο οπαδο που θα ξεσπαει επανω τους.Τωρα ειναι μια χαρα.Τοτε να δουμε την ευαισθησια της ΠΑΕ και καθε ΠΑΕ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive