Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Πατρινό μπουρδέλο χορηγός σε ελληνική ομάδα. ΦΩΤΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Monika’s homeΤο σύνθημα: «ομάδα μοντέλο, την κάνατε μπουρδέλο» είναι πολύ πιθανό να ακουστεί στις κερκίδες έτσι και το σωματείο δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο "Αχαιός Σαραβαλίου" είναι η ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας...
και από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα έχοντας ως διαφήμιση στο μπροστινό μέρος το σήμα του «Monika’s home»....
Ο οίκος ανοχής είναι ο κεντρικός χορηγός της πατρινής ομάδας με το deal να αποφέρει αρκετά χρήματα για τα δεδομένα της κατηγορίας.  Μάλιστα, εκτός από τις φανέλες αναμένεται να τοποθετηθεί και μεγάλη πινακίδα στο γήπεδο... Για το αν έχουν έκπτωση για επίσκεψη οι φίλοι της ομάδας ή δωρεάν είσοδο οι ποδοσφαιριστές στο «Monika’s home» δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό!  Έτσι, μετά τον Βουκεφάλα Λάρισας και το studio της κυρίας Σούλας, άλλη μια ερασιτεχνική ομάδα βρίσκει χορηγό έναν οίκο ανοχής.  Πάντως, στην Πάτρα αυτό συμβαίνει πρώτη φορά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive