rottating banner

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ "ΒΙΑΙΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ "ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ" ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ. ΙΜΑΜΙΔΕΣ ΜΙΛΑΝΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΤΑ.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΜΙΑΣ "ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ"
ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, (ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ), ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ""Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ"'' ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΧΡΙΣΤΟΣ', ΣΑΣ ΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ "ΨΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ".


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ "ΔΙΑΒΟΛΟΣ", 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. 
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΟ ΚΑΛΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣΚΑΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟΣ, ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ "ΠΛΑΝΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ, "Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ". 
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ, ΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ, ΤΟ ΣΕΞ (ΟΡΓΙΑ, ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ, ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΠ), ΤΟΝ ΣΠΑΡΑΓΜΟ, ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΥΣ". 
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ".
ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΜΕΣΩ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΠΑΣΑ ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ. 
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ", "ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ" ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΣΤΙΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΤΟΥ. 
ΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΙΣΟ ΚΑΛΟΣ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ. 
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ", ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΚΤΡΩΠΑ, (ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΒΙΑΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ), ΤΟΤΕ "ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΙΣΟ-ΚΑΛΟΣ". 

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ. 
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο 114 ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΑ), ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο "ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ".
     ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ "ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ "ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ", ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. 
ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥ "ΦΟΝΟΥ", ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ "ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ "ΩΣ ΕΧΟΥΝ", ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ. 

"ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΙΣΤΟΣ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ", ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ" ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ ΛΟΓΟ". 
ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ "ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΣΤΡΕΒΛΟ, ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ, ΤΟ ΚΑΚΟ," ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ "ΑΓΚΙΖΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΙΣΙΩΝΕΙ". ΠΙΟ ΚΑΚΟ "ΝΑΙ", ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ", ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ "ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ "ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ", ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ, ΕΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ "ΑΝΑΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ", ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ, ΠΟΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΣΕΞ, ΑΥΤΟΛΑΤΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΙ, "ΑΘΩΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ" ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΚΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΕΚΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ.
ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ, ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ """ΚΑΚΟ"""
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙΣ "ΚΑΚΟ". ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ "ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ".
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ. 
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΣΑ, "ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ (ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ) 
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ, "ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ, ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ, ΝΑ ΒΙΑΣΩ". 
ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ "ΣΑΤΑΝΑ".
ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ "ΜΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΗΔΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟΥ".
ΕΤΣΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ", ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ "ΨΕΥΔΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. 
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η "ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ", 
 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ "ΔΕΝΤΡΟ" ΚΑΙ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΦΟΝΟΥ", ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΣ "ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ".
christiansandislam.blogspot.bg

1 σχόλιο:

  1. Η πλούσια ελληνική γλώσσα, διαθέτει πεζά και κεφάλαια γράμματα ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να διαβάζει ευκολότερα. Αλλά μαλλον στο πιο "πατριωτικό blogspot" του διαδικτύου ξεχνάνε πατημένο το caps lock στο πληκτρολόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive