Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Στον ΟΑΣΘ ΚΑΙ το στέλεχος ΑΝΕΛ που έλεγε να φυτέψουν σφαίρα στον Στουρνάρα.Με "κλήρωση" ΚΑΙ αυτός;


Αποτέλεσμα εικόνας για Διορίστηκε στον ΟΑΣΘ στέλεχος των ΑΝΕΛ που έλεγε να φυτέψουν σφαίρα στον ΣτουρνάραΜετά το σάλο που ξέσπασε με την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη «κεφαλή» του ΟΑΣΘ, ακόμη ένας «παλιός» γνώριμος λαμβάνει θέση στο Δ.Σ του Οργανισμού.  
Φωτογραφία του Manos G. Archontakis.
Ο λόγος για το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ντίμη Αργυρόπουλου ο οποίος στο παρελθόν είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με την δήλωση του μέσω facebook...
«να φυτέψουν μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα», με τον ίδιο λίγη ώρα αργότερα να παίρνει πίσω τα όσα έγραψε λέγοντας «Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητά μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής».     Ο Ντίμης Αργυρόπουλος διορίστηκε ως μέλος της διοίκησης της ΑΣΥΘ «Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης Α.Ε.», της εταιρείας που θα συσταθεί ώστε να γίνει ο νέος ΟΑΣΘ. Το κράτος θα ελέγχει –κεντρικά– το 51%, ενώ το 49% μπορεί να παραχωρηθεί σε ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive