Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Αγωγή του Νοσοκομείου Ρόδου σε Βρετανό ασθενή για δυσφήμηση

Με αγωγή και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση θα κινηθεί το Νοσοκομείο της Ρόδου εναντίον του Αγγλου ασθενούς που είχε κάνει καταγγελίες για ανύπαρκτο νοσηλευτικό προσωπικό, βρομιά παντού και βασικές ελλείψεις σε νερό και ελάχιστο φαγητό...
Με δύο πράξεις που εξέδωσε η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου Αικατερίνη Χατζηστρατή, ανατέθηκαν στον δικηγόρο Δήμο Μουτάφη η σύνταξη και κατάθεση αγωγής αποζημίωσης μέχρι του ποσού των 250.000 ευρώ, αλλά και μήνυσης σε βάρος των Αγγλων υπηκόων Stephen John Moss και Deborah Ann Moss για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και κάθε άλλης ζημίας, λόγω προσβολής προσωπικότητας από συκοφαντική δυσφήμηση που τελέστηκε διά του Τύπου σε βάρος του ιδρύματος.

Ο 60χρονος Αγγλος, που είχε σπάσει την πλάτη του, εμφανίστηκε σε δημοσιεύματα εφημερίδων της Βρετανίας που αναπαρήχθησαν από ελληνικά ΜΜΕ, να είχε εγκλωβιστεί στο νοσοκομείο «ξεχασμένος στο έλεος μιας ανύπαρκτης κοινωνικής πρόνοιας», όπως κατήγγειλε η σύζυγός του. 
«Τον έχουν αφήσει να κείτεται πάνω στα ούρα του για πέντε μέρες» φέρεται ότι είχε δηλώσει δήθεν σοκαρισμένη, υποστηρίζοντας ότι χρειάστηκε μία φίλη τους να αλλάξει σακούλα στον καθετήρα του.

Στο προσβλητικό δημοσίευμα απάντησε το νοσοκομείο, με ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι το νοσηλευτικό προσωπικό ακολούθησε με απόλυτη συνέπεια τις οδηγίες του θεράποντος γιατρού και βρισκόταν διαρκώς στη διάθεση του ασθενούς καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του στην Ορθοπεδική και τη Νευροχειρουργική Κλινική.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΝΑΓΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ SS ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥΣ ΛΑθΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive