Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Αντε βρε, "κακές δουλειές νάχετε". ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ και σε λίγο θα μας καίνε ΚΑΙ μετά. Τα πρώτα αποτεφρωτήρια σε Αθήνα και Πάτρα.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ .... ΚΑΙΟΚΑΦΤΗ!! Μετά την ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης που έφερε το υπουργείο Εσωτερικών τον προηγούμενο μήνα στην βουλή, στην Αθήνα και την Πάτρα αναμένεται να κατασκευαστούν τα πρώτα αποτεφρωτήρια νεκρών.... Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικόπεδο στην Αθήνα όπου θα κατασκευαστεί το αποτεφρωτήριο είναι στον Ελαιώνα.Το οικόπεδο όπου αναμένεται να κατασκευαστεί το αποτεφρωτήριο στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του δήμου Αθηναίων, είναι στον Ελαιώνα και πρόκειται για μια έκταση περίπου 10στρεμμάτων που βρίσκεται σχεδόν δίπλα στο υπό κατασκευή τζαμί ενώ υπάρχει είσοδος από τη λεωφόρο Αθηνών.
Σύμφωνα, μάλιστα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Αθηναίων Νέλλη Παπαχελά, ο δήμος έχει ήδη κάνει την οικομομικοτεχνική μελέτη και περιμένει, πλέον, μια αλλαγή στις χρήσεις γης στην περιοχή από το υπουργείο Περιβάλλοντος, καθώς για να λειτουργήσει το αποτεφρωτήριο, θα πρέπει να ενταχθεί ως «κοινωφελή χρήση», κάτι το οποίο δεν προβλέπεται στον Ελαιώνα. Η απόσβεση της επένδυσης σύμφωνα με τη Ν. Παπαχελά αναμένεται να γίνει σε δυο χρόνια, μιας και ετησίως περίπου 1.000 σωροί μεταφέρονται στη Βουλγαρία, προκειμένου να αποτεφρωθούν, με κόστος σχεδόν 3.000 ευρώ. Στην Αθήνα το κόστος θα ανέρχεται σε 500 ευρώ.
Επίσης στις αρχές του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στην Πάτρα όπως γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Πατρέων, Παύλος Στάμος. Ο Π. Στάμος σημείωσε πως για τον λόγο αυτό πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί  η τροποποίηση του σχεδίου πόλης, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για την κατασκευή του κέντρου». Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι «η λειτουργία του κέντρου αποτέφρωσης νεκρών εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει μέσα στο 2018 και δεν θα εμπλακεί κανείς ιδιώτης».

1 σχόλιο:

  1. Ἄλλο καῦσις καὶ ἄλλο ἀποτέφρωσις.
    Εἰς τὴν μὲν καῦσιν ὁ σκελετὸς παραμένει ἐνῶ ἀντιθέτως εἰς τὴν ἀποτέφρωσιν τὰ πάντα γίνονται στάκτη.
    Συνεπῶς ὅσοι Ὀρθόδοξοι δεχθοῦν νὰ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΟΥΝ - τονίζω, νὰ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΟΥΝ καὶ ὄχι νὰ καοῦν,τίθενται αὐτομάτως ἐκτὸς βαπτίσματος καὶ ἐκτὸς Ἐκκλησίας, εἶναι δηλαδὴ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
    Διότι ἀρνοῦνται τὴν δευτεραν Παρουσίαν καὶ τὴν ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ τῶν νεκρῶν.
    Ἀρνοῦνται τὸ σύμβολον τῆς πίστεως κατὰ τὸ ὁποῖον "προσδοκῶ Ἀνάστασιν νεκρῶν καὶ ζωὴν τοῦ μέλλοντος αἰῶνος"!
    Τέλος, ἐρωτῶ: Ἡ διοικοῦσα Ἐκκλησία ἔχει ἐπιληφθεῖ τοῦ θέματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive