Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΕΝΑΣ !! Εισαγγελέας ΡΕΕΕΕ! Μόνο ΕΝΑΣ !! Χάθηκαν ΟΛΟΙ;; H MEΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΗΣ ΤτΕ.. ΠΙΝΑΚΕΣ


Οταν ο ιστορικός του μέλλοντος σε αυτή την χώρα αποτυπώσει και αναλύσει τα εγκλήματα που έχουν γίνει από την πολιτική και τραπεζική μαφία δεν θα υπάρχει ανθρώπινος νους σε αυτό τον πλανήτη να διανοηθεί το μέγεθος και τις μεθοδεύσεις που έχουν διαπραχθεί....
 Δυο χρόνια πριν τέτοιες μέρες με εντολή και απόφαση του κεντρικού τραπεζίτη επεβλήθησαν τα περιβόητα capital controls η αιτία και η αφορμή αυτού του γεγονότος ήταν κατά τα λεγόμενα της τραπεζικής μαφίας η μαζική φυγή καταθέσεων και υπεραναλήψεων από το τραπεζικό σύστημα. Αυτό όμως που δεν μας λέει και δεν μας αναλύει κανείς είναι το γεγονός πως σε κανένα μέρος του πλανήτη εάν πηγαίνανε οι καταθέτες να σηκώσουν τα χρήματα τους δεν θα είχανε οι τράπεζες να τους τα δώσουν γιατί πολύ απλά το παραστατικό χρήμα στην φυσική του μορφή δηλαδή σε χαρτονομίσματα και κέρματα δεν ξεπερνά το 10% επί του συνολικού χρήματος μια και αυτό είναι σε ψηφιακή μορφή. Για να καταλάβουμε όμως το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης δεν μένει παρά να ανατρέξουμε στα ίδια τα στοιχεία που δημοσιεύει η ΤτΕ για τα νομισματικά μεγέθη της χώρας.  Το παρακάτω γράφημα αποτυπώνει την διαχρονική πορεία των καταθέσεων των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Οπως βλέπεται λοιπόν από το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχουν φύγει πάνω απο 120 δις καταθέσεις τα οποία πήγανε για την εξυπηρέτηση των μνημονιακών και μόνο πολιτικών όπου ο λαός κάνει αναλήψεις για να πληρώνει τις φορολογικές του υποχρεώσεις.   Αυτοί που λένε ότι φυγαδευτήκανε χρήματα στο εξωτερικό ας ψάξουν να βρουν στοιχεία προ του 2008 πότε και πόσα φύγανε και από ποιους με ποσά τηλέφωνα και διευθύνσεις και εάν δεν τους ξέρουν ας ρωτήσουν τον κεντρικό τραπεζίτη.  Στο παρακάτω όμως γράφημα αποκαλύπτεται και το μέγεθος της τραπεζικής απάτης μια και το παραστατικό χρήμα από το 2001 μέχρι και τον Ιούνιο του 2017 αυξήθηκε και έφτασε στο ποσό των 29 δις ένα μέγεθος απόλυτα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανόνες που διέπουν το τραπεζικό σύστημα μια και το συνολικό παραχθέν χρήμα μέσω των δανείων από τις Ελληνικές τράπεζες μέχρι και το 2010 ήταν 290 δις και από αυτό οφείλανε να έχουν το 10% όπως ορίζει ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας που ορίζει η Βασιλεία ΙΙΙ..  Στο παρακάτω όμως γράφημα όπως θα δείτε το ποσοστό του παραστατικού χρήματος επί του συνόλου των καταθέσεων έφτασε τον Ιούνιο του 2017 στο απίστευτο ποσοστό του 25%..
Ητοι σημαίνει πως οι Ελληνικές τράπεζες δεν είχανε και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εξυπηρετήσουν σήμερα τον οποιοδήποτε καταθέτη ο οποίος απαιτεί ανάληψη των καταθέσεων του.  Ομως η σκοπιμότητα και δολιότητα των διεθνών τραπεζιτών σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους τραπεζίτες και εξαγορασμένους πολιτικούς εφαρμόζει το απόλυτο μοντέλο όπου για την εφαρμογή του απαιτεί όλο το παραστατικό χρήμα να βρίσκεται εντός τραπεζικού συστήματος και υπό τον πλήρη έλεγχο τους.   Η οποιαδήποτε επιβολή των capital controls και η εφαρμογή των ηλεκτρονικών συναλλαγών με πρόσχημα την εξάλειψη της φοροδιαφυγής είναι το μεγάλο παραμύθι που μας πουλάνε οι τραπεζίτες με τους εγχώριους πουλημένους πολιτικούς..  Ας ανατρέξουν λοιπόν στα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ περί των νομισματικών μεγεθών για να δουν και να διαπιστώσουν τα εγκλήματα του κεντρικού τραπεζίτη αλλά και των πολιτικών που τον υπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive