Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

ΚΥΠΡΟΣ. ΑΛΗΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Νεαρός βγήκε γυμνός στους δρόμους και παρενοχλούσε περαστικούς στην Αγ. Νάπα


Aναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα νεαρός στην Αγ.Νάπα  ο οποίος βγήκε γυμνός στους δρόμους και παρενοχλούσε περαστικούς ενώ, επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του αφού επιτέθηκε σε αστυνομικούς.  Συγκεκριμένα, γύρω στις 1 και 15 τα ξημερώματα...
λήφθηκε πληροφορία στην αστυνομία ότι ο νεαρός, σχεδόν 18 ετών, περιφερόταν στους δρόμους γυμνός και παρενοχλούσε τους περαστικούς .  Στο σημείο μετέβησαν μέλη του αστυνομικού σταθμού της Αγίας Νάπας, όπου εντόπισαν τον νεαρό τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Ωστόσο, στη θέα των  αστυνομικών ο 18χρονος επιτέθηκε αρχικά σε ένα μέλος της δύναμης ενώ, στη συνέχεια και σε δεύτερο.  Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του φορέσουν χειροπέδες και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, χωρίς όμως να προκύπτει οτιδήποτε για την κατάσταση της υγείας του και ως τούτου ακολούθως οδηγήθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια όπου τελεί υπό κράτηση.  Επίσης, στο νοσοκομείο μετέβησαν και οι δύο αστυνομικοί που δέχθηκαν επίθεση από τον νεαρό, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive