Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Γεγονός η παροχή 22.000 δωρεάν σπιτιών σε λαθροπρόσφυγες σε όλη την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή


Μια παροχή που θα συζητηθεί ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:  Συγκεκριμένα, την παροχή έκτακτης βοήθειας ύψους 209 εκατομμυρίων ευρώ προς την ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενίσχυση η οποία βεβαίως αφορά σε λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες....
Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να στεγαστούν λαθρομετανάστες σε όλη την ελληνική επικράτεια και επιπλέον, να τους διατεθούν χρεωστικές κάρτες δια των οποίων θα καλύπτουν τις υπόλοιπες ανάγκες.  Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, θα παρέχει 22.000 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε διάφορες πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και περίπου 2.000 σπίτια στα νησιά. Η Κομισιόν δε, ανακοίνωσε ότι «στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των προσφύγων που ζουν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Ελλάδα στους 30.000 μέχρι τα τέλη του 2017».  Επιπλέον ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την ανθρωπιστική βοήθεια, Χρήστος Στυλιανίδης, δήλωσε: «στόχος αυτών των νέων προγραμμάτων είναι να φύγουν οι πρόσφυγες από τις εγκαταστάσεις και να έχουν κανονική στέγη και να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν μια πιο ασφαλή και φυσιολογική ζωή»! Την ίδια στιγμή, οι λαθροπρόσφυγες θα λαμβάνουν μία χρεωστική κάρτα με συγκεκριμένο ποσό μηνιαίως.

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΊΝΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΣ ΣΡΑΤΟΣ ,Α SS ΓΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η χωρα οδευει προς διαλυση:
    στοχος-σκοπος η πληρη αντικατασταση των ντοπιων γηγενων ελληνων με λαθρομεταναστες,γι΄αυτον τον λογο διαφοροι παραγοντες οπως η Ε.Ε. κυριως αλλα και αλλοι(π.χ. ΟΗΕ,ΗΠΑ,ΔΝΤ,ΜΚΟ,αραβικος συνδεσμος,διαφορα κρατη,εξωτερικοι και εσωτερικοι φορεις κλπ...)προκειμενου να νομιμοποιησουν την λαθροεισβολη και τον λαθροεποικισμο στην πατριδα μας ωστε να παραμεινουν για παντα σε αυτην ολων των ειδων των λαθροεποικιστων στελνουν συνεχως ανθρωπινο δυναμικο προκειμενου να στελεχωσουν και να εκπαιδευσουν τις υπηρεσιες ασυλου,στελνουν συνεχως ενα σκασμο χρηματα και κονδυλια,στηνουν και δημιουργουν συνεχως νεες δομες σε ολη την επικρατεια της χωρας,γεμιζουν απο ακρη σε ακρη την πατριδα μας με ΜΚΟ που επιβαλλουν την ατζεντα τους στο λαθρομεταναστευτικο κλπ...:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Ή ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ;

    https://ethnikismos.net/2017/07/19/%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5%cf%83-%ce%ae-%ce%bb%ce%b9%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b5%cf%83/ (αξιζει να διαβαστει ολο για την απατη με τους δηθεν προσφυγες,απο το 2011 που διεφυγε η συγκεκριμενη εξαμελης οικογενεια απο την συρια στον λιβανο οπου και ζουσε για 4 ολoκληρα χρονια αρα και δεν κινδυνευε πλεον μεχρι που μπουκαρε στην ελλαδα το 2015 για να απολαμβανει τωρα τα παντα δωρεαν και τζαμπα με δικο τους σπιτι στην πλατη του ελληνα φορολογουμενου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive