Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ «ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΤΕΙΧΗ» ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ: Με τιμές… εθνικού ήρωα επέστρεψε ο ο νικητής του Survivor (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)..


Με τιμές… εθνικού ήρωα, καθώς βραβεύτηκε !!κιόλας από τον δήμαρχο της Σκιάθου, επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο μεγάλος νικητής του «Survivor», Γιώργος Αγγελόπουλος. 
Φωτογραφία του Andreas Tsekenis.
Από την άφιξη του Ντάνου στο λιμάνι, οι κάτοικοι του νησιού τον αποθέωσαν, καθώς τον περίμεναν με τιμές και πανηγυρισμούς ΕΘΝΙΚΟΥ πρωταθλητή....
Ο ίδιος, ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος, κρατούσε στην αγκαλιά του το έπαθλο και δεν σταμάτησε να συνομιλεί με όλους. Ανάμεσα στους δεκάδες Σκιαθίτες που βρέθηκαν εκεί, ήταν και η μητέρα του Ντάνου, η οποία περίμενε με ανυπομονησία τον γιο της.



Μάλιστα, διοργανώθηκε μια μεγάλη γιορτή στο Ανοιχτό Θέατρο της Σκιάθου. Τα πρώτα βίντεο από την επιστροφή του στο νησί αναρτήθηκαν στα social media από ανθρώπους που βρίσκονταν που βρίσκονταν στο λιμάνι.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι, μετά την περίφημη αφίσα από την «Επιτροπή Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Σκιάθου», όπου η… φάτσα του Ντάνου δεσπόζει κάτω από το σκίτσο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ήρθε και νέο χτύπημα.


Έτοιμα ήταν λοιπόν τα μπλουζάκια με το logo «Survivor Keep Calm And Meet Danos in Skiathos», τα οποία πωλούνταν σε μαγαζιά του νησιού, λίγες μόλις ώρες πριν από την έλευση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ιδιαίτερη πατρίδα του…




Στο Δημοτικό Θέατρο της Σκιάθου, λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στους Σκιαθίτες για την εμπειρία του στο Survivor και τη νίκη του. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο Ντάνος λύγισε και δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια του.

Η ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με έχετε τιμήσει στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορεί κάποιος να τιμήσει κάποιον. Να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που με στήριξαν από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί έχω λάβει πολλά email και από την ομογένεια.

Το να είσαι μακριά δεν είναι καθόλου εύκολο

Εγώ πήρα μια απόφαση να κάνω μια στροφή στα επαγγελματικά ξαφνικά και τελικά αν δεν ρισκάρεις δεν κάνεις τίποτα. Στην αρχή ήταν η προσαρμογή, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, λίγο η πείνα, λίγο οι συνθήκες που αντιμετώπισα δεν ήταν εύκολο. Ας πούμε το ψάρεμα που βλέπατε δεν ήταν για να φάμε εμείς με τους συμπαίκτες μου, ήταν κάτι που είχα κάνει με τους φίλους μου. Τα παιχνίδια, αν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια, σκεφτόμουν στο παρκούρ είτε τις πλάκες, είτε όταν έτρεχα τον χειμώνα κι έκανα προπόνηση και πατούσα πάνω στα παγκάκια στη Σκιάθο…

Δεν έχω καμία κακία σε κανέναν

Σκεφτόμουν τέτοια γιατί το παιχνίδι αυτό δεν ήταν απλά ένα παιχνίδι. Και να φάμε έπρεπε, αλλά και να μπορέσουμε να επιβιώσουμε από όλο αυτό το πρόσωπο που είχε και η ζούγκλα εκεί και ο κάθε άνθρωπος ο οποίος διαφοροποιήθηκε εξαιτίας των συνθηκών. Δεν πειράζει όμως. Δεν έχω καμία κακία σε κανέναν να ξέρετε, πραγματικά, γιατί η πίστη που έχουν αναφέρει πολλοί για λογαριασμό μου, όντως μπορεί να πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Πιστεύοντας σε κάτι το οποίο έχετε ιερό, μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά πράγματα και να μη χρειαστεί να κάνετε κακό σε ανθρώπους για να πετύχετε αυτό το στόχο που έχετε. Ότι και να σας κάνουν δεν χρειάζεται να κάνετε το ίδιο γιατί αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε εμείς είναι μόνο ο εαυτός μας. Χρειάζεται λίγη περισσότερη υπομονή σίγουρα και την πίστη μας.

Κατάφερα να μην αλλάξω

Σίγουρα μέτρησε και το αγωνιστικό μου πρόσωπο, αλλά λίγο πολύ όλοι με έχετε εμπνεύσει. Όταν κάποιος ζει σε τέτοιες συνθήκες ανακαλύπτει τον πραγματικό εαυτό του και όχι αυτόν που ίσως κάποιοι προσπαθούν να περάσουν και με τη μάζα να καταφέρουν πράγματα τα οποία δεν έχουν ουσία. Γι’ αυτό αν έχουμε καταφέρει κάποια παιδιά να ασχολούνται λίγο περισσότερο με το παρκούρ έξω από ότι με το διαδίκτυο, θα ήταν η μεγαλύτερή μου χαρά.

Δεν κέρδισα εγώ, κερδίσαμε μαζί, γιατί τα πιστεύω που έχω εγώ νομίζω ότι όλοι έχετε μέσα σας κάτι ανάλογο. Το σημαντικό δεν είναι να πετύχεις -γιατί θα μπορούσα να είμαι εδώ με το τρόπαιο και να έχω αλλάξει σαν άνθρωπος- κατάφερα να μην αλλάξω σαν άνθρωπος και να μπορώ να μιλάω σε εσάς και σκιαθίτικα και να είμαι πάλι εδώ ανάμεσά σας γιατί θέλω έναν έναν να σας δω, να μιλήσουμε για όλα τα ερωτήματα που έχετε και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.


5 σχόλια:

  1. Η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων έχει αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θὰ τρίζουν τὰ κόκκαλα τοῦ ΠΑπαδιαμάντη καὶ τοῦ Μωραϊτίδη,
    ἤ ἄλλως πως,
    ἡ Ξεφτίλα
    τῆς Ξεφτίλας
    τῆ Ξεφτίλᾳ
    τὴν Ξεφτίλαν
    ὦωωωωωωωωωωωωωωω ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑ ΟΣΚΑΡ,ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ??

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ SURVIVOR,ΚΑΤΩΠΙΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΒΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ??

    ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ??

    SURVIVOR ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΕΙ 10 ΕΥΡΩ,SURVIVOR ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΟΣΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ..

    ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΛΟΓΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ..

    ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ,Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ...

    ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΛΕΨΕΣ ΜΑΡΗ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ
      ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΩΡΡΑ ;;

      ΟΥΣΤ!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΕΡΕΟΙ

      Διαγραφή
  4. Η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων έχει απτά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive