Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ανάπτυξη MADE IN SYRIZA. ΒΕΘ: Λουκέτο σε 14.180 βιοτεχνικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Εμμανουήλ.
Μεγάλο πλήγμα έχει δεχθεί η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα λόγω του βαρύ φόρου που πληρώνει και δη σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη που προόδευε για δεκαετίες. Σύμφωνα με στοιχεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης σε διάστημα οκτώ ετών, έκλεισαν 14.180 βιοτεχνικές επιχειρήσεις ...
την ώρα που στο δυναμικό του βιοτεχνικού επιχειρείν, προστέθηκαν μόλις 5.527 νέες. Σύμφωνα με το ΒΕΘ, αδιάκοπο ήταν το σφυροκόπημα μέσω των φόρων, της οικονομικής ανομβρίας αλλά και της συνεχώς μειούμενης καταναλωτικής δυνατότητας με συνέπεια από το 2009 μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2017 το άλλοτε δυνατό χαρτί της οικονομίας, η μικρομεσαία επιχειρηματική κοινότητα, να μετρά μόνο πληγές.

1 σχόλιο:

  1. Παίρνεις και 20.000 δάνειο για να πληρώσει τους φόρους και να ζήσεις, το οποίο βεβαίως δεν μπορείς να πληρώνεις και σου παίρνουν και το σπίτι. Απλά πράγματα. Η ανάπτυξη έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive