Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ο καιρός σήμερα. Δείτε το δελτίο καιρού. Αυτήν την ώρα βρέχει καταρρακτωδώς στη Σόφια Βουλγαρία και κατεβαίνει πρός Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα
Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε τη Δευτέρα σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν...
Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης φαινόμενα θα σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 και τοπικά 32 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 14 έως 30 στη βόρεια Ελλάδα, 14 έως 29 και τοπικά 30 στη δυτική Ελλάδα, 19 έως 33 στο βόρειο Αιγαίο και από 20 έως 34 και τοπικά 35 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ.
Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive