Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Σε ΠΟΙΑ χώρα ζούμε. Βίντεο–ντοκουμέντο από τους βανδαλισμούς κουκουλοΦΛΩΡΩΝ στην Ερμού υπο την ΑΠΟΛΥΤΗ ανοχή της αστυνομιας!! ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑ & ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΛΗΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για έκαναν στην οδό Ερμού οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ
Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν στην οδό Ερμού οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ που πήραν μέρος στην πορεία συμπαράστασης στη φυλακισμένη Ηριάννα Β.Λ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για έκαναν στην οδό Ερμού οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ
Κατά τη διάρκεια της πορείας, οι αναρχοαλήτες διαδηλωτές με πέτρες, ρόπαλα και σφυριά έσπασαν δεκάδες βιτρίνες προκαλώντας τεράστιες ζημιές στα καταστήματα του πιο εμπορικού δρόμου της Αθήνας, και μάλιστα εν μέσω των εκπτώσεων...
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΣ ΕΔΩ
Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα τους έχει καταγραφεί η πορεία καταστροφής καταστημάτων. Οπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, οι νεαροί που συμμετείχαν στη χθεσινή πορεία είναι ανενόχλητοι και καταστρέφουν βιτρίνες καταστημάτων. Με πέτρες και ξύλα σπάνε ό,τι βρεθεί στον δρόμο τους. Από το βίντεο πάντως φαίνεται πως η αστυνομία δεν αντιδρά ΚΑΘΟΛΟΥ, κάτι που κατήγγειλαν σήμερα οι καταστηματάρχες, λέγοντας ότι οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν μια ΑΚΡΩΣ παθητική στάση απέναντι στους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive