Με πολύ λίγο κόσμο απ ολη την Αττική πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε τη Δευτέρα η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι και είχε ως θέμα την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας...

Κεντρικοί ομιλητές της συγκεκριμένης εκδήλωσης που σχετίζεται άμεσα με τις προσπάθειες που έκανε το προηγούμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή μαζί με βουλευτές του κόμματος, προκειμένου να κρατήσουν το Τοπικό Ιατρείο Ευγένειας ανοιχτό, ήταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου  Σταμάτης Βαρδάρος.
Ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως  το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και κάποια από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας και η βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, γεγονός που αποτελεί δηλωτικό στοιχείο της σημασίας που είχαν δώσει από την Κουμουνδούρου στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Μία εκδήλωση που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες δεν κατάφερε τελικά να μαζέψει πάνω από 100-150 άτομα σε μία περιοχή που κάποτε αποτελούσε κάστρο για το κόμμα της αριστεράς.