Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΟΣ. Του Στέλιου Φενέκου

Στην Καστοριά υποσχέθηκε λιμάνι ξηράς (dry port), χωρίς καν να ξέρει τι είναι αυτό που λέει.
Στην Κοζάνη δώρισε στρατόπεδο 400.000 στρεμμάτων στην τοπική κοινωνία, (όσο είναι περίπου π.χ. όλη η Θάσος).
Στην τριμερή δήλωσε με σιγουριά ότι θα γίνει πλωτή σύνδεση Θεσσαλονίκης με Βελιγράδι, ενώ δεν υπάρχει ποτάμιο σύστημα ώστε να μπορεί να γίνει αυτό (εκτός και αν ο Αξιός συνδεθεί με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, γίνει πλωτός και μετά με κανάλι από τα Σκόπια συνδεθεί με τον Δούναβη)....

Χθές αναφερόμενος στις Τουρκικές προκλήσεις δήλωσε χωρίς να καταλαβαίνει τι λέει «Αποτελεσματικός σκύλος δεν είναι αυτός που γαβγίζει. …».
Η δήλωση αυτή πέραν του αδόκιμου ύφους για ένα πρωθυπουργό, έχει και εσωτερικές αντιφάσεις: Τι θα πει αποτελεσματικός σκύλος στην σκέψη του; Για τι πράγμα αποτελεσματικός; Πότε είναι αποτελεσματικός ένα σκύλος;
Κουταμάρες που τον εκθέτουν και εκθέτουν και την χώρα μας.
Πέραν του ότι τόσο καιρό κώφευε στους λεονταρισμούς (ή στις υλακές) Καμμένου, και ακολουθούσε μία παθητική πολιτική κατευνασμού σε όλα τα επίπεδα.
Και αναρωτιόμαστε:
1. Ποιος του γράφει όλες αυτές τις κουταμάρες και τις παρουσιάζει ως στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την τοπική ανάπτυξη και ανασυγκρότηση;
2. Δεν υπάρχει ούτε ένας νοήμων άνθρωπος στο επιτελείο που να τα ελέγχει; Όλα μοιάζουν να γράφτηκαν στο πόδι, αποσπασματικά, ευκαιριακά και τυχαία, χωρίς να μας λέει πότε και από πού θα βρεθούν τα χρήματα.
3. Πως αντιλαμβάνεται την εξωτερική πολιτική: Ως πεδίο ευκαιρίας στο οποίο μπορεί να αλλάζει θέσεις ανώδυνα και ανεύθυνα για εσωτερική και μόνο κατανάλωση;
Δυστυχώς ο βασιληάς είναι θεόγυμνος

3 σχόλια:

  1. Γιατί απορείτε? Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης και θαυμαστής της Μενεγάκη, κύριος Καρανίκας τα ελέγχει. Τσίπρας τα γραφει, Καρανικας τα ελέγχει. Είναι λοιπόν εντελώς σοβαρά κατά την συριζαιική λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ κ. ΦΕΝΕΚΟ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΜΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΓΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive