Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ;

turk_paki_0
Σε μία πολύ περίεργη και επικίνδυνη δήλωση, ΕΧΘΡΙΚΗ εμμέσως κατά της Ελλάδας, προχώρησε πριν λίγο το πακιστανικό υπουργείο Αμυνας, δηλώνοντας ότι:  

«Ο εχθρός της Τουρκίας και εχθρός του Πακιστάν»....
Επισης υπαρχει εντονη φημολογια πως τα Τουρκικα F-16 τα «πετανε» Πακιστανοι πιλοτοι λογω ελλειψης ικανων και εμπειρων πιλοτων μετα τις εκκαθαρισεις Ερντογαν στο στρατευμα. Για την ιστορια,επι Παπαδοπουλου,ο τοτε προεδρος του Πακισταν Αλι Μπουτο ειχε κανει μια επιθετικη,αναλογη με τη σημερινη,δηλωση. Ο Αλί Μπούτο λοιπόν είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας!!! Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τούς έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί!!! Να σημειώσουμε ότι στα 1987, στην θάλασσα του Αιγαίου είχαν φθάσει τρία πακιστανικά πλοία και τότε ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ «ψάχνονταν»! Πολλοί δε Πακιστανοί αξιωματικοί εκπαιδεύονται σήμερα στην Τουρκία. Πιθανόν να υπάρχει και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στα πυρηνικά, το δε Πακιστάν, είναι η μόνη χώρα, μαζί με το Αζερμπαϊτζάν, που έχει πολύ στενές σχέσεις με την Τουρκία! Ποια θα ειναι η απαντηση της ηγεσιας της χωρας σε αυτη την επιθετικη δηλωση του υπουργειου αμυνης του Πακισταν…; Νομιζω την απαντηση την γνωριζετε ηδη… Μια Ελλαδα που κυβερναται απο νανους πολιτικους,που τους εκλεγει ενας αδιαφορος και απατρης λαος…μπορει να εχει μονο μια καταληξη…τον εξευτελισμο και την πληρη διαλυση. Καποιοι πιστευουν οτι ποτε δεν ειναι αργα…Ισως ομως τελικα να ειναι…

7 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΩ ΑΥΤΙΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΘΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

    ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ Ο… «ΦΡΑΠΕΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η «ΓΕΝΗΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ» ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ… «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, Π.Χ.:

    1) ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΑΔΑ.
    2) ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.
    3) ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ «Made in Pakistan» ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ
    ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
    4) ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα τα κάνει αυτα; Ο συριζα; Αυτοί είναι ικανοί να δώσουν στους Πακιστανούς μετάλλιο για τον ανθελληνισμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο μια πατριωτικη κυβερνηση μπορει να τα κανει αλλα δεν βλεπω δυστυχως τιποτα στον οριζοντα

      Διαγραφή
  3. για να καταλαβετε ποιους και τι ωρολογιακες βομβες μας εχουν φυτεψει μεσα στην πατριδα μας οι αθλιοι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας αλλα και που μας σπρωχνουν,τα λεγαμε και τα φωναζαμε για τον λαθροεποικισμο και τις συνεπειες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι μόνο οι πακιστανοί αλλά όλοι οι αλλοδαποί,έχουν καταχραστεί την φιλοξενία μας,η νέμεσις έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φίλε μου τίποτε δεν έρχεται. Η ηλιθιοποιηση του λαού είναι γεγονός. Όταν υποδέχονται τον νικητή του σαρβαίβορ με τιμές λαϊκού ήρωα, τι περιμένεις; Η βλακεία νίκησε.

      Διαγραφή
  5. Ρε παιδιά τη περιμένετε από πολιτικούς που βάζουν πούτσο στο κώλο τους από αγριοπουστηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive