Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

«Τι ώρα βγαίνει το μπαλέτο;» – Η δίκαιη οργή του Κρανιδιώτη για τον Παυλόπουλο

Χωρίς-τίτλοza
Κύριε Προεδρε της Δημοκρατίας, τί ώρα βγαίνει το μπαλέτο; Πέρυσι, μόλις ιδρύσαμε την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, για λόγους θεσμικού σεβασμού ζήτησα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο άλλωστε γνωρίζω πολλά χρόνια, ώστε να τον ενημερώσω για τις αρχές μας και τις προθέσεις μας....
Η απάντηση – δικαιολογία ήταν πως δεν είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, είναι θεμα πρωτοκόλλου κλπ, και πως θα έβρισκε η Προεδρία τρόπο να μπορεί να γίνει μια άτυπη συνάντηση και τρία αυγά Τουρκίας.
Παρ’ ότι θυμόμουν τον κ. Πρόεδρο να δέχεται διάφορους συστημικούς, δεν επανήλθα. Το χρέος μου το έκανα, δικό του πρόβλημα.
Σήμερα είδα πως δέχθηκε, λέει, τον κ. Σάκη Ρουβά μετά της συζύγου του, τους ξενάγησε, φωτογραφήθηκαν και,πολύ καλά έκανε. Δικαίωμα του.
Δεν εχω τίποτα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και δημοφιλή καλλιτέχνη, να είναι καλά κι αυτός και η οικογένεια του. Απλά η η ιεράρχηση των πραγμάτων από την μεριά του εξοχότατου κυρίου Προέδρου, δείχνει πως είμαστε μια ελαφριά λαϊκοπόπ χώρα και στην κορυφή.

1 σχόλιο:

  1. Ὁ ἴδιος, ὁ Πρόεδρος, καὶ ὑπὸ τὴν ἰδιότητα τοῦ ἐγκρίτου συνταγματολόγου εἶχε δηλώσει πρὸ τοῦ διορισμοῦ του ὅτι ὁ ΕΝΦΙΑ εἶναι ἀντισυνταγματικός. Παρὰ ταῦτα σήμερον ὑπογράφει κάθε τι σχετικὸν δίχως νὰ ἰδρώσῃ τὸ αὐτί του, ἐνῶ ἔχει τὸ δικαίωμα τῆς μὴ ὑπογραφῆς.
    Ἐν τέλει κ. Πρόεδρε εἶναι ἀντισυνταγματικὸς ¨ο ΕΝΦΙΑ ἤ ὄχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive