Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΒΓΗΚΑΝ απ τα όρια με απίστευτα όργια σε κοινή θέα οι Βρετανοί που ξεσαλώνουν στην Κέρκυρα. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ



Το βρετανικό.... απαράμιλλο στιλ διακοπών σε δημοφιλή θέρετρα της Ελλάδας αποθεώνεται στη σελίδα με τίτλο «Turns Out Kavos Was Ready For You» στο facebook, με φωτογραφίες που δείχνουν ότι αυτή η περιοχή της Κέρκυρας έχει γίνει προορισμός μεθυσμένων και έτοιμων για όλα τουριστών...

Κατεβασμένα παντελόνια, πόζες που παραπέμπουν σε όργια, κατάρρευση υπό την επήρεια του αλκοόλ στο γρασίδι, όπου τους βρίσκει το φως της μέρας, είναι μερικά από τα ενσταντανέ που δεν αφήνουν περιθώρια να φανταστεί κανείς ότι ο Κάβος μπορεί να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές.
Η σελίδα «Τελικά φαίνεται ότι ο Κάβος ήταν έτοιμος για εσένα» δείχνει ότι το θέρετρο έχει μαλακούς... λόφους σκουπιδιών που μετατρέπονται σε κρεβάτια για τις Βρετανίδες, στις φλέβες των οποίων η αντιστοιχία αλκοόλ και αίματος είναι σε επίπεδα λιποθυμίας.
«Πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι για τον Κάβο; Ξανασκεφτείτε το, γιατί ο Κάβος μπορεί να σας καταστρέψει σε μια βραδιά. Αγαπήστε τη ζωή, αγαπήστε τον Κάβο» γράφει χαρακτηριστικά η σελίδα στο facebook, η οποία την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές είχε 5.732 followers. 
Μένει να διευκρινιστεί τώρα με κάποιον τρόπο από τις τοπικές Αρχές αλλά και απ' όσους χαράζουν την τουριστική πολιτική της περιοχής αν τελικά ο Κάβος είναι αυτός που καταστρέφει τους Βρετανούς τουρίστες ή το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive