Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Πλακώθηκαν οι "κούκλες" συντρόφισσες. «Χαστούκι» Βαγενά στην Κονιόρδου

Φαίνεται το 'χει η... ενεργειακή αύρα της Λυδίας Κονιόρδου (φωτό δεξιά) να έρχεται σε αντιπαράθεση με συντρόφους της, έλκοντας εσωκομματικές διενέξεις. Μετά τη γερή «κατσάδα»...
που έφαγε από τον Αλέξη Τσίπρα για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται με ευθύνη της στην επένδυση του Ελληνικού, επικαλούμενη την ανάγκη να προστατευτούν οι αρχαιολογικοί χώροι της έκτασης, και τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με τους Νίκο Φίλη και Νίκο Ξυδάκη για τα πνευματικά δικαιώματα, η υπουργός Πολιτισμού δέχτηκε νέα «φίλια» βέλη, αυτή τη φορά από τη συνάδελφό της στη Βουλή και στο θεατρικό σανίδι Αννα Βαγενά.
Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ σε ανοιχτή επιστολή κατηγορεί την κυρία Κονιόρδου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα των επιχορηγήσεων των θεατρικών θιάσων, ένα όντως ευαίσθητο θέμα, δεδομένου του... κακού προηγούμενου. Ειδικά στην οκταετή περίοδο του Κώστα Σημίτη, όταν οι επιχορηγήσεις ήταν πέραν κάθε ελέγχου, σε βαθμό που πολλοί σήμερα να μιλούν για «φούσκα του πολιτισμού».
«Οχι πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι» σημειώνει στην επιστολή της η βουλευτής προς την υπουργό Πολιτισμού, με αφορμή τη δημοσιοποίηση τη λίστας με τους 80 θιάσους που θα μοιραστούν το ποσό του 1.000.000 ευρώ ως επιχορήγηση. Η Αννα Βαγενά κατηγορεί τη Λυδία Κονιόρδου ότι δεν έκανε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους προκατόχους της και πως «μοίρασε τα λεφτά με τον ίδιο τρόπο», υπονοώντας σαφώς μη αξιοκρατικά κριτήρια. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη ή το θέατρο Σφενδόνη της Αννας Κοκκίνου κατατάσσονται στη β' ή τη γ' κατηγορία των επιχορηγούμενων. Αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσα να αναφέρω» σημειώνει η κυρία Βαγενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive